Obavijesti

News

Komentari 15

Ljudmila: Putin je kao vampir; Putin: Treba izdržati s njom...

Ljudmila: Putin je kao vampir; Putin: Treba izdržati s njom...
1

Njegove zelene oči vrebale su poput gladnih grabežljivaca spremnih za napad, napisala je Irene Pietsch o Vladimiru Putinu u svojoj knjizi 'Krhka prijateljstva'

VIDEO

Ljudmila Putin još prije 15-ak godina nazvala je, uskoro bivšeg supruga, Vladimira vampirom. On je uzvratio kako je svatko tko izdrži s njom tri tjedna heroj i zaslužuje spomenik. 

Takve primjedbe i komentari detaljno su opisani u knjizi Fragile Friendships (Krhka prijateljstva) iz 2001. godine. Knjigu je napisala Putinova obiteljska prijateljica Irene Pietsch, supruga hamburškog bankara. 

- Nažalost, on je vampir  - rekla je jednom u šali. Ljudmila je bila pomalo opsjednuta horoskopima što se Vladimiru nije svidjelo. Često ju je ušutkavao kad bi počela pričati o 'zvijezdama'. Ipak, rekla je prijateljici kako je Vladimir idealan muškarac za nju - ne pije i ne tuče je. 

Ovo je strašno! Nećemo smjeti više razgovarati. Strašna izolacija. Ne možemo više putovati gdje želimo, reći što želimo... A tek sam počela živjeti, rekla je Ljudmila nakon što je Putin pristao biti šef FSB-a

Žalila se da previše vremena provodi s prijateljima koje je često ona morala posluživati. Irene i suprug posjetili su ih u Rusiji 1997. godine. Irene je rekla kako njegov pogled nikada neće zaboraviti.

 - Njegove zelene oči vrebale su poput gladnih grabežljivaca spremnih za napad - napisala je.

Ljudmila se požalila prijateljici kako je Vladimir prekršio obećanje kada je pristao biti šef FSB-a (agencije koja je naslijedila KGB) 1998. godine. Prijateljice su se tada posljednji puta čule.

- Ovo je strašno! Nećemo smjeti više razgovarati. Strašna izolacija. Ne možemo više putovati gdje želimo, reći što želimo... A tek sam počela živjeti - rekla je Ljudmila. 

Prijateljice su se upoznale 1995. godine dok je Putin bio zamjenik gradonačelnika St. Petersburga, piše The Moscow Times. Obitelj je naučila njemački dok je Putin bio agent KGB-a stacioniran u Dresdenu 80-ih godina prošlog stoljeća. 

Vladimir i Ljudmila oženili su se 28. srpnja 1983. godine. Imaju dvije kćeri. Prije tjedan dana su na državnoj televiziji objavili da se rastaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a