Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Lopov joj iz kuće ukrao iPod, pepeo sina i novac 'Zubić vile'

Lori iz SAD-a je ispričala kako joj je tijekom putovanja netko provalio u kuću te joj je ukrao urnu s pepelom njenog sina, iPod te novac kojeg je ostavila za kćer (11)

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
10 komentara

Lori Reek sa Floride u SAD-u je sa svojom kćeri Samanthom (11) bila na putovanju tijekom američkog Dana nezavisnosti, a nakon povratka kući vidjela je kako su im opljačkali kuću. Lopov je iz njihove kuće ukrao urnu s pepelom njenog sina Nikolasa, koji je poginuo u prosincu 2008. godine, iPod, nakit te novac 'Zubić vile', kojeg je žena ostavila ispod jastuka svoje kćeri. Lori je ispričala kako je pepeo njen suprug koji radi u Vojsci trebao posuti tijekom skoka padobranom, što je bila želja njenog sina.

- Brine me samo kako ćemo pronaći Nikolasov pepeo. Vjerujem kako je netko već ranije bio u mojoj kući, ali nije znao da je u sefu kojeg imamo zapravo urna, a ne novac - ispričala je Lori. Dodala je kako nudi nagradu od 3000 kuna čovjeku koji pronađe pepeo njenog sina, piše Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Message