Obavijesti

News

Komentari 30

Lopovi u Americi ležerno išetali iz dućana s punim rukama robe

Lopovi u Americi ležerno išetali iz dućana s punim rukama robe
5

Krađe u Americi su se povećale, a sve radi toga jer su se zakonske kazne smanjile. Ova dva muškarca su ležerno išetala iz jednog dućana s punim rukama odjeće...

VIDEO

Dva muškarca su se nedavno bezbrižno išetala iz dućana TJ Maxx u četvrti Granada Hills u gradu Los Angeles s punim rukama i torbom ukradene odjeće. 

Krađa je zabilježena i na videu, a u pozadini se može čuti jedan komentar 'Ovo izgleda divno', prenosi CBS.

- Nisu ni istrčali iz dućana, samo su lagano išetali - rekla je narednica Policijske uprave Grada Los Angelesa Jerretta Sandoz. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ležerno ukrali robu i išetali iz dućana u Americi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli AVILAVIP (@inflnzr)

Sandoz je dugogodišnja djelatnica policije i potpredsjednica sindikata zaposlenika losanđeleske policije do čina pukovnika. Ona smatra da je za ovo kriv referendum 'Prijedlog 47', kojim su smanjene zatvorske kazne za određena nenasilna kaznena djela poput krađe. 

- Ako ih se uhvati, vjerojatno će dobiti kaznu koja će biti slična kazni za nepropisno parkiranje. Znači, ne shvaća se ozbiljno - rekla je Sandoz. 

Diljem Kalifornije je došlo do porasta krađa. Jedva takva krađa dogodila se i u luksuznoj robnoj kući Neiman Marcus u San Franciscu, a video krađe je postao viralna senzacija. 

- Ako dopustite tim kriminalcima da misle da mogu krasti stvari, što se dogodi kada ih netko pokuša zaustaviti - nadodaje Sandoz. 

Prošlog je tjedna zaposlenik poslovnice lanca dragstora Rite Aid u losanđeleskoj četvrti Glassell Park ubijen nakon što je pokušao spriječiti dva muškarca u krađi kutije piva. 

Odvjetnica Alexandra Kazarian kaže da se vlasnici trgovina upravo zbog mogućnosti takvog ishoda boje suprotstaviti kradljivcima, a ne zbog 'Prijedloga 47'.

- Rukovodeći ljudi u TJ Maxxu svojim su zaposlenicima rekli da se u određenim situacijama ne isplati sukobljavati s kradljivcima. Takve su tvrtke osigurane - rekla je Kazarian. 

Odvjetnica Kazarian je dodala i da sofisticirani lopovi ipak dobiju zatvorske kazne za svoje zločine. 

- Osobe koji kradu veće količine nečijeg inventara ne prolaze isto kao i oni koji kradu odjeću i hranu kako bi prehranili svoju djecu - kaže Kazarian. 

Losanđeleska policija kaže da istražuje krađu u TJ Maxxu, ali je Ured državnog odvjetnika u Los Angelesu rekao da za sada nitko nije uhićen.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Policija užurbano stigla do polja gdje je nestala djevojčica. Stručnjak komentirao potragu

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag