Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Loš početak: Ostala bez burme, završila u bolnici...

Britansku mladenku proglasili su najnesretnijom u zemlji. Dva puta joj je pozlilo na svadbi, završila u bolnici, ostala bez prstena i morala otkazati medeni mjesec

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
3 komentara

Umjesto najsretnijeg dana, mladenka Yvonne Wilson (37) iz Dinningtona, na dan svog vjenčanja dva puta je završila u bolnici, morala otkazati medeni mjesec i ostala bez zaručničkog prstena i burme. Britanci su je proglasili najnesretnijom mladenkom u zemlji. Yvonne je pozlilo za vrijeme ceremonije u luksuznom hotelu. Preselivši se u park na slikanje, mladenku su uhvatili stravični bolovi. Sa suprugom Dennisom (51) vratila se u hotel kako bi dočekali goste, ali bol je postajala sve gora pa ju je kuma Sue Vickers odvela u obližnju bolnicu. Dali su joj lijekove protiv bolova i pustili je. Vratila se na slavlje, ali su je oko 1 sat bolovi postali nepodnošljivi. Opet je otišla u bolnicu. Napravili su joj detaljne pretrage i dva tjedna kasnije otkrili benigni tumor na maternici. S obzirom da je za operaciju trebala čekati šest mjeseci, par je otkazao medeni mjesec i potrošio 3000 funti na privatnu kliniku. Na kraju joj je još netko ukrao prstene iz kozmetičkog salona u kojem radi.
- Nikada nisam mislila da nam brak može tako loše početi. Sa svadbe imamo samo nekoliko slika jer ja nisam izdržala fotografiranje od bolova - rekla je Yvonne i dodala kako im je sada puno bolje u braku nego na samom početku.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message