Obavijesti

News

Komentari 32

Loše vijesti: Od četvrtka opet nam stiže pogoršanje vremena

U četvrtak će u veći dio zemlje stići promjena vremena s kišom i padom dnevnih temperatura i do 10 stupnjeva. Takvo će vrijeme biti i u petak, a za vikend vjerojatno dolazi poboljšanje

VIDEO

I danas je u Hrvatskoj jutro bilo hladno, pogotovo na istoku gdje je bilo i mraza. U većini zemlje danas će prevladavati pretežno sunčano vrijeme uz slab do umjeren vjetar. Bit će toplije nego jučer, s najvišim temperaturama zraka od 18 Celzijevih stupnjeva. Noć će biti malo do umjereno oblačna, prenosi HRT.

POGLEDAJTE VIDEO: Kakvo nas vrijeme očekuje?

Pokretanje videa...

00:22

Oblaka će u utorak ujutro biti u Istri, oko Rijeke te u Gorskom kotaru uz manju mogućnost kiše. Na moru i u Istri gdje će zapuhati jugo i južni vjetar jutarnje temperature će se kretati između 5 i 11. Najviša dnevna u gorju i Istri bit će do 16 stupnjeva, a u sunčanijim predjelima i do 18. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na srednjem Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije, kao i na krajnjem jugu zapuhat će bura, uz jutarnje temperature od 3 do 7 u zaleđu i od 7 do 11 uz more. Dnevne temperature uglavnom će se kretati između 17 i 19 stupnjeva.

Narednih dana vjetrovito, u četvrtak kiša

Sljedećih dana na Jadranu uz jačanje juga bit će i toplije. Do srijede postajat će jako, na udare ponegdje i olujno, a u sjevernom dijelu, uglavnom oko Rijeke i Kvarnera bit će kiše. U četvrtak će jače naoblačenje zahvatiti i ostatak zemlje.

I na kopnu će biti vjetrovito uz dnevne temperature i do iznad 20 stupnjeva. Kiša će padati u gorju, a u četvrtak se obilnija kiša očekuje u zapadnim predjelima.

Na Praznik rada ipak poboljšanje

U četvrtak će u veći dio zemlje stići promjena vremena s kišom i padom dnevnih temperatura i do 10 stupnjeva. Takvo će vrijeme biti i u petak, no promjena vremena se po trenutačnim dugoročnim prognozama Državnog hidrometeorološkog zavoda ne bi trebala zadržati dulje.

Iako se ponegdje na Jadranu i istoku zemlje slabija kiša očekuje i za vikend, 1. svibnja, na Praznik rada, u većini zemlje će biti stabilno i bez kiše, a u popodnevnim satima pretežno sunčano s temperaturama preko 20 stupnjeva. Tek se na sjevernom Jadranu očekuju povremeni pljuskovi, no i tamo će temperatura biti ugodna, oko 20 stupnjeva.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji