Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Lovio kriminalca pa pao s okom na štapić od 15 cm

John Nash poskliznuo se na morkoj travi dok je trčao za kriminalcem. U lijevo oko mu se zabio komad drveta dugačak 15 cm. Oko su mu spasili

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
4 komentara

Policajac John Nash (25) iz Manchestera tek se zaposlio u službi. Šesti radni dan hvatao je svog prvog sumnjvca kroz grmlje te se spotaknu i pao. Nije niti primijetio da mu se komad drveta dugačak 15 centimetara zabio u lijevo oko.
- Osumnjičeni je htio pobjeći preko ograde, a ja sam krenuo izvući pendrek. Tada sam pao. Osjetio sam zvonjavu u ušima, ali sam mislio da sam se udario u pendrek - prisjetio se John. On se samo dignuo i  nastavio trčati. Napokon je sustigao sumnjivca, koji mu je u čudu rekao: "Čovječe, pa ti trebaš u bolnicu".
- Mislio sam da samo imam masnicu na oku te mu dobacio: 'Nema to veze, samo dođi!'. Tada sam čuo da je netko rekao: 'Zovite Hitnu pomoć, ima nešto u oku'. Pitao sam se pričaju ili oni to o meni. Pogledao sam desnim okom i tek tada shvatio da mi nešto viri iz lijevog - ispričao je John. Njegovi šokirani kolege odmah su ga prevezli u bolnicu, gdje su ga operirali. Nakon tri dana otpustili su ga na kućnu njegu. Na lijevo oko vidi slabije, ali liječnici su mu rekli da će mu se vid potpuno vratiti.
- Da se komad drveta zabio samo nekoliko milimetara dalje, John bi ostao bez oka. Operacija je bila zahtjevna, a mladić je imao sreće - rekao je kirurg Annaswami Vijaykumar.

Možda vas zanima i ovo:
Message