Obavijesti

News

Komentari 0

Lovković želi na čelo Osijeka i "promijeniti stanje depresije"

Lovković želi na čelo Osijeka i "promijeniti stanje depresije"
1

Grad je pomalo oronuo, a negdje čak i nepristojno zapušten. Mi od grada možemo napraviti turističku atrakciju, rekla je Danijela Lovković

VIDEO

Na svibanjskim lokalnim izborima kandidatkinja Snage Slavonije i Baranje (SSB) za osječku gradonačelnicu bit će nekadašnja dogradonačelnica i sadašnja osječka gradska vijećnica Danijela Lovoković, izvijestili su u ponedjeljak predstavnici te nezavisne liste.

Na konferenciji za novinare Lovoković je rekla kako je vrijeme da se promijeni postojeće stanje depresije. Grad je pomalo oronuo, a negdje čak i nepristojno zapušten. Mi od grada možemo napraviti turističku atrakciju jer ga još uviijek nije zahvatila opća globalizacija, dodala je.

Politika danas nije nepopularna disciplina, a ni njezin motiv, kao ni kandidata za zamjenike, rekla je, nisu fotelje jer imaju svoja zanimanja i radna mjesta. Motiv je budućnost grada i naše djece, da ona ne bi odlazila i da se oni koji su otišli vrate, poručila je i rekla kako je sigurna da će Osijek takav i biti, poručila je.

Kandidati za zamjenike gradonačelnice bit će ravnatelj osječkog Doma zdravlja Miroslav Sikora te profesor filozofije i osječki gradski vijećnik Mario Opačak.

Osječko-baranjski župan i kandidat SSB-a za župana Vladimir Šišljagić kazao je kako su članovi ove liste odlučili svoje kvalitete i iskustvo koristiti kao nezavisni kandidati, te da su potpuno neovisni o bilo kojoj poltičkoj stranci, koja djeluje u Hrvatskoj i ovoj Županiji.

Ocijenio je kako SSB-ovi kandidati za čelne gradske dužnosti poznaju funkcioniranje grada Osijeka, jer su već obnašali brojne javne dužnosti, te izrazio uvjerenje da će dobiti povjerenje građana, kao i u svoju pobjedu na izborima za novoga župana.

Pozvao je birače da izađu na birališta i da ne podliježu obmamana i obećanjima te najavio kako će SSB voditi pozitivnu kampanju ali će znati odgovoriti na eventualne napade, laži i dezinformacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...
'JA SAM POBJEDNIK'

Kerum 'poludio': Opara je nula, zlotvor, kokošar i je**vjetar...

LOKALNI IZBORI Kerum tvrdi da je pokraden: 'To nije viđeno ni u Zimbabveu, ni u Ugandi. Sram ih bilo, njihova predsjednika i sve njih. Ispričavam se gledateljstvu, ali njima nikako'

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"
NAKON POBJEDE NA IZBORIMA

Čačić o Štromaru: "Napravio sam 32 škole, a on niti jednu"

NIJE ZA NOVE IZBORE: Radimir Čačić razgovarao je s novinarom 24sata Borisom Rašetom i prokomentirao lokalne izbore, krizu u svojoj bivšoj stranci HNS-u kao i krizu Vlade
Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca
DAMIR MANDIĆ

Metkovac i nesuđeni fratar je novi gradonačelnik Karlovca

Markantni ravnatelj karlovačke gimnazije Damir Mandić (HDZ) novi je karlovački gradonačelnik. Obiteljski čovjek, otac troje djece nekad je mislio da će svoj život posvetiti Bogu...