Obavijesti

Promo sadržaj

Smršavi i otjeraj viruse pomoću ovog šokantnog trika!

Smršavi i otjeraj viruse pomoću ovog šokantnog trika!
1

Naša ekipa testirala je »čarobni« način mršavljenja o kojem bruji već cijela Hrvatska. U nastavku provjerite kakvi su bili rezultati

Kod večine dijeta sve je zapravo iznimno jednostavno – smanjimo unos kalorija (manje jedemo), a naš metabolizam ostane spor, zato na kraju dijete opet brzo vraćamo izgubljene kilograme.

Nas je zbog toga zanimalo zašto iznenada svi tako hvale "SlimAll dijetu" i odlučili smo provjeriti!

Testirali smo dijetu koja se zove SlimAll, a njezin temelj je čaj za mršavljenje SlimAll. Iako zvuči gotovo nevjerojatno, čaj nije izbezumio samo Hrvate, već i Hollywoodske zvijezde poput Victorie Beckham, Oprah Winfrey i mnoge druge, koje su javno priznale, da uspješno mršave s njim.

U čemu je trik?

Trik čaja za mršavljenje SlimAll je u tome, da uz smanjenje osjećaja gladi (što posljedično dovede do smanjenog unosa kalorija) istovremeno ubrzava metabolizam, tako da vam pomaže pri gubljenju suvišnih kilograma na 100% prirodan način, i to bez odricanja!

Japanski znanstvenici dokazali su da samo ispijanje čaja SlimAll povećava topljenje masnoća za čak 12%, a polifenoli u čaju istovremeno sprječavaju upijanje masnoća i kolesterola u tijelo za više od 50%! Zato je čaj među ljudima stekao naziv »sredstvo za topljenje masnoća«.

>> KLIKNITE OVDJE ako želite izgubiti težinu na zdrav način i bez odricanja <<

Znam da ćete neki od vas reći, da može svaki čaj imati takve učinke, ali znanstvenici su dokazali da SlimAll čak 250% bolje ubrzava metabolizam za razliku od zelenih čajeva. 

S obzirom na navedene dokazive brojeve i brojne pozitivne komentare drugih kupaca, odlučili smo da ga testiramo i sami. 

Naš plan je bio sljedeći:

1. Naručiti čaj SlimAll na službenoj internet stranici www.SlimAll.eu (jer navodno postoje loše kopije čaja, a mi smo htjeli probati original)

2. Ne mijenjati svoje životne navike i održati 4 obroka dnevno

3. Pratiti rezultate barem mjesec dana i zapisivati tjedni blog o njima

4. Smršavjeti minimalno 5kg (sa 70 na 65kg) u roku od mjesec dana za pozitivnu ocjenu

13.8. – 20.8.

U petak, 12.8. (dan nakon narudžbe) na kućnu adresu primila sam 100 čajnih vrećica u velikom pakiranju koje je bilo diskretno zapakirano (što je meni važno jer ne želim da svi koji rade na pošti, znaju da sam na dijeti), a uz vrećice besplatno sam primila i kremu PostQuam i vrlo poučnu knjigu putem e-maila. Prvi utisak je zaista dobar. Ali mi smo to naručili prvenstveno da bi smršavili, zar ne?

Čaj sam konzumirala prema uputama, dakle pola sata prije svakog obroka, odnosno 4x dnevno (doručak, užina, ručak, večera). Pošto ručak jedem na poslu, već ujutro skuhala sam si čaj za cijeli dan i ponijela ga u termosici. 

Dakako prije toga nazvala sam na njihovu hrvatsku info liniju 01 777 6827 i oni su mi potvrdili da nema nikakvog problema i u slučaju da za ručak pijem ohlađen čaj.

U subotu, 20.8., stala sam na vagu – pokazala je 2,5kg manje, no to je kod svake dijete normalno jer na početku izgubimo određenu količinu vode. Vidjet ćemo daljnji tijek dijete. Ja ću vas svakako izvješćivati o rezultatima, bez obzira na to, kako će oni izgledati :) U svakom slučaju ostajem pozitivna!

21.8. – 28.8.

Čaj sam još uvijek redovito konzumirala prije svakog obroka, dakle ujutro i navečer topli, a tijekom dana ohlađeni jer mi zbog visoke vanjske temperature to odgovara. Povremeno u čaj stavim i malo soka od limuna. Na ukus sam se brzo naviknula, i sada mi se zaista sviđa.

Osjećam se dobro i imam osjećaj da imam više energije kroz dan, jer poslijepodne nisam više pospana i nemam više poslijepodnevnih odmora. Iako me je sram ovo podijeliti s vama, obećala sam da ću vam reći baš sve – i moja probava se sredila u roku 2 tjedna, za razliku od prije (često sam imala problem zatvora).

U nedjelju navečer, 28.8., ponovno sam se vagala. Vaga je pokazala 64,5kg! Nisam mogla vjerovati svojim očima, jer već dugo nisam imala manje od 65kg, čak i uz pomoć dijeta. Smršavila sam 5,5kg u roku od 2 tjedna! Već počinjem vjerovati da je ovaj način mršavljenja super, no nastavimo i vidjet ćemo konačni rezultat. 

Već sam imala i dijete, gdje sam se poslije početka mršavljenja opet jeko brzo udebljala. Ono što je sad pozitivno jest to da trenutno ne osjećam nikakvu glad i nemam osjećaja da mi hrana nedostaje, kao što je to slučaj u mnogim dijetama. Jednostavno mi se čini da moje tijelo ne treba toliko hrane kao prije.

29.8. – 5.9.

Između obroka vidljivo je da je moj apetit konkretno manji, a to primjećuju i ostali (prije nisam baš često doživjela, da me netko trebao tjerati da pojedem do kraja…). Dok sad zbilja pojedem puno manje i sita sam mnogo prije. Prije često nisam mogla prestati jesti, a nakon obroka, obavezno sam pojela desert i koju grickalicu. 

Sada me glavni obrok toliko zasiti da i ne pomišljam na desert. Jedino navečer uzmem si ponekad neku manju grickalicu (tijekom gledanja filma). To je više-manje iz navike i za moj vlastiti užitak. No energija ne posustaje – osjećam se odlično!

U ponedjeljak sam se prije posla izvagala, a rezultat je 8,5 kg manje! To je nevjerojatno! Oduševljena sam! Tako sam sretna, da ću svu moju suvišnu energiju nakon ove mjesečne dijete uložiti i u sport, obećavam! Suradnici mi već zavide da mi se nisu pridružili u ovom mom eksperimentu, a istovremeno su iznimno iznenađeni rezultatom.

Neki mi kažu da jednostavno ne mogu vjerovati, kako se ne bavim sportom s obzirom na rezultate koje sam postigla. I to će doći na red, no zasad se želim potpuno posvetiti ovom eksperimentu.

6.9. – 13.9.

Bila sam prisiljena malo smanjiti količinu čajeva, jer mi se zaliha počela smanjivati, a za posljednji tjedan ostalo mi samo 10 vrećica, no s obzirom da smo htjeli napraviti test s 1 pakiranjem, dnevno sam popila 1-2 čaja, inače bi odmah naručila novo pakiranje čajeva.

Na kraju krajeva, već sam smršavila 8,5 kg, i da ostane ovako, moja bi misija bila uspješna. Tijekom posljednjeg tjedna smršavjela sam još dodatni kilogram i tako smršavjela ukupno 9,5 kg u roku od mjesec dana. Sigurna sam da sam mogla prijeći i 10 kg, ako bi čaj pila u preporučenoj količini i tijekom cijeloga posljednjeg tjedna.

Ekipa je oduševljena, neke sam inspirirala da će i sami primijeniti dijetu SlimAll, a nadam se da sam i čitateljima pomogla pri njihovoj odluci. Sada se osjećam odlično i drago mi je da sam upisala tečaj trčanja, dok sam istovremeno naručila novi čaj, kojim ću održavati trenutnu težinu koja je za mene idealna.

>> KLIKNITE OVDJE ako želite izgubiti težinu na zdrav način i bez odricanja <<

Još par riječi oko cijene – do sada sam za dijete izdvajala stotine kuna, dok me je ovaj čaj koštao 12 kuna dnevno (100 čajeva u roku od 30 dana) odnosno 3 kune po čaju, što je zapravo manje nego što košta kava ili čaj u kafiću…

Ako i vi želite pokušati ovaj čarobni čaj, kliknite na www.SlimAll.eu i na dnu ispunite svoje podatke te ga pokušajte. 

Za one koji ne volite naručivati putem interneta, na raspolaganju je i hrvatski info broj 01 777 6827, gdje sam i ja naručila. Tijekom naručivanja, ljubazni operater stručno je odgovorio na sva moja postavljena pitanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.