Obavijesti

Promo sadržaj

Luis Fonsi: Despacito i još dva sata vruće latino glazbe

Luis Fonsi: Despacito i još dva sata vruće latino glazbe
2

Za manje od 20 dana osoba godine 2017. prema People's magazinu i hitmejker stoljeća, Luis Fonsi dolazi u Zagreb. Fanovi su u velikom isčekivanju da vide što će Luis prirediti za svoj prvi nastup u Hrvatskoj

Fanovi su u velikom isčekivanju da vide što će Luis prirediti za svoj prvi nastup u Hrvatskoj. Prema rasprodanom FAN PIT jasno je da će se Arena pretvoriti u vrući plesni podij na kojem će navodno i zaplesati sam Fonsi. 

Koncert koji nam je pred vratima je izazvao veliki interes građana –  mnogi su se pitali što će Luis pjevati s obzirom da mu je Despacito 'jedini hit' no ubrzo smo demistificirali cijeli koncert. U puna dva sata, koliko je planiran koncert, Fonsi će svojim fanovima predstaviti 20 godina karijere gdje, uz Despacito, postoji još niz pjesama koje su u pravom latino duhu te su kotirale u TOP 10 pjesma na španjolskom govornom području. 

Za koncert su zaintersirani i mladi i stari i djeca i čitave obitelji, a baš zato što svaki klinac zna pjesmu Despcito, ovaj koncert ne smijete propustiti26.studenog  Fonsi će nam, uz omiljene hitove, donjeti i spektakularnu scenu i plesače koji će nam pružiti latino događaj za pamćenje!

Ulaznice su u prodaji putem Eventim sustava, po cijeni već od 185 kn! U prodaji su i druge kategorije no izgleda da baš svi žele biti najbliže ovom hit makeru svih vremena pa FAN PIT ulaznica više nema. 

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji dolaze u vrhuncu svoje karijere u Hrvatsku. Koncert, koji je jedini s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, biti će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male. Izvesti će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere, a kako to izgleda se može vidjeti na linku. 

U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u 'Despacito vlak'  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  

ULAZNICE:
FAN PIT- RASPRODANO
PARTER- 199 KUNA
TRIBINA – OD 185 KUNA

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.