Obavijesti

News

Komentari 2

Luka Bulić: Nagrađeni navijači i ja napravit ćemo pravi spektakl

Luka Bulić: Nagrađeni navijači i ja napravit ćemo pravi spektakl
2

Obožavam imenjaka modrića! Bio sam u Francuskoj na SP-u prije 18 godina i gledao utakmice protiv Japana i Argentine, kaže Luka Bulić

VIDEO

Luka Bulić, poznati radijski zabavljač i komičar, bit će vođa puta dobitnicima u nagradnoj igri Karlovačkog. Jedva čeka subotu i polazak za Pariz. Svim dobitnicima obećava sjajan provod u dva pariška dana.

­Bio sam 1998. godine u Francuskoj na Svjetskom prvenstvu.

- Gledao sam naše dvije utakmice tad, protiv Japana i protiv Argentine. Tad sam imao 18 godina, a evo sad se nakon 18 godina vraćam u Francusku. Sve je kod mene nekako u znaku broja 18 - nasmijao se Luka Bulić.

Njegove su imitacije čudesne. Slušatelji na radio Anteni mogu svakog tjedna uživati u Bullhitu.

Luka samo malo izmijeni riječi u velikim glazbenim hitovima i to često bude urnebesno. Tako će urnebesno biti i za vikend u Parizu.



- Dovoljno sam otkačen da Francuze nagovorim na mnoge stvari. Radit će oni sve što im ja kažem - obećava Luka Bulić, koji je veliki navijač reprezentacije.

Na posljednjem je gostovanju bio u Italiji. Tad je Hrvatska protiv Talijana u Milanu odigrala 1-1, a sad će ispred Parka prinčeva s dobitnicima u nagradnoj igri Karlovačkog napraviti show.

- Kad prije početka utakmice svi zajedno viknemo gooooooooooool... Svi će se okrenuti. Nema sumnje kako ćemo biti najbolji navijači na dan utakmice Hrvatska - Turska. Samo da naši budu jednako dobri na terenu i onda nemamo nikakve brige - kaže Bulić.

Za sebe kaže da je naglo izrastao i da zbog toga nije mogao biti dobar nogometaš. Nogomet mu je ljubav, ali kako sam kaže, u njemu nije baš dobar, ali zato je uspio u drugim stvarima.



Talentiran je i kad je u pitanju pisanje glazbe. Tako je napisao pjesmu “Zabluda” koju izvode Tony Cetinski i Željko Joksimović. Pjesma na YouTubeu ima 17 milijuna pregleda.

Lukin je omiljeni igrač baš njegov imenjak Modrić.
- Nisam ga nikad upoznao, a htio bih. Baš mi je odličan, čini mi se da se nije promijenio, a postigao je sve te velike stvari. Dragi su mi takvi ljudi – kaže naš poznati radijski zabavljač i komičar.

Vjeruje kako će Hrvatska ostvariti dobar rezultat u Francuskoj i obećava da će zajedno s 22 navijača koja u Pariz vodi Karlovačko napraviti pravi spektakl.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji