Obavijesti

Promo sadržaj

Lukas: Koncert u Areni mi je jako važan jer je prvi u karijeri

Lukas: Koncert u Areni mi je jako važan jer je prvi u karijeri
5

Folk zvijezda Aca Lukas i Folk House bend regionalnu turneju "Najveći tulumi na Balkanu" započeli su pred rasprodanom Kombank Arenom u Beogradu, a 13. svibnja dolaze u najveću zagrebačku dvoranu. Svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna

Kako je i obećao Lukas je turneju otvorio spektakularnim nastupom pred više od 20.000 ljudi u Beogradu gdje je napravio tulum za pamćenje. Uz potporu kolega poput bivšeg pjevača benda Bijelo Dugme Mladena Vojčića Tife, Ane Bekute i Marije Šerifović na nastupu je zapjevao i sa svojom kćeri. 

Lukas je tako uspješno započeo seriju koncerata u najvećim dvoranama u regiji, a turneju nakon Srbije nastavlja u Sarajevu 06. svibnja, potom 13. svibnja dolazi u Zagreb, a tjedan dana kasnije u Skoplje. Upravo je Zagreb, kako je sam otkrio, njegov najveći izazov i jako mu je važan jer nastup u Areni bit će mu prvi u karijeri.

Pjevač, koji je na sceni više od 20 godina, definitivno je jedna od onih zvijezda koja ima vojsku obožavatelja iza sebe, vole ga sve generacije, a njegovi koncerti apsolutni su hit gdje god da ih održava. Njegove rekorde posjećenosti koncerata teško će biti nadmašiti što pokazuje činjenica da je na posljednjem stadionskom nastupu prije četiri godine na beogradskoj Marakani s Lukasom u glas pjevalo 65.000 fanova čime je definitivno potvrdio status zvijezde.

Ono što je sigurno je da će svi oni koji 13. svibnja budu ispred najmodernije pozornice u Areni moći uživati u najvećem folk spektaklu u regiji.

- Prezadovoljan sam kako je turneja počela i uvjeren sam da će svaki sljedeći koncert biti sve bolji. Jedva čekam druženje s publikom u svim gradovima gdje nastupam, pa tako i u Zagrebu – ističe Lukas.

Sudeći prema showu koji je priredio u Beogradu i reputaciji da radi najbolje i najluđe zabave, publika i na zagrebačkom koncertu može očekivati izvrstan provod. Posebna pozornost posvetila se scenografiji pa će pjevač i njegov bend nastupiti na raskošnoj pozornici uz mnoštvo specijalnih efekata.

U svakome gradu "kralj folka" imat će i posebne goste. Tako će u Zagrebu, kako kažu u produkcijskoj kući Skymusic, zapjevati jedan od najpopularnijih glazbenika Saša Matić, koji također često nastupa u Hrvatskoj.

"Najveći tulumi na Balkanu" bit će kruna Lukasove karijere. Pjevač će bez sumnje i s obzirom na status domaćina najboljih tuluma svojim obožavateljima prirediti nezaboravnu večer.

Ovo će biti prvi solistički koncert Lukasa u najvećoj zagrebačkoj dvorani, a svoje ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim već od 99 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini