Obavijesti

Promo sadržaj

Kako vam njega lica može postati omiljeni ritual

Kako vam njega lica može postati omiljeni ritual
3

Njega kože lica ustvari je vrlo intimna, osobna stvar; nećete naći dva potpuno ista lica. Razlikujemo se u tome koliko šminke nosimo, kad i koliko često čistimo lice, koje proizvode koristimo za njegu

Dodamo li tu i različite tipove kože – masna, suha, osjetljiva i tsl – odjednom se čini nemogućim pronaći rješenje koje bi funkcioniralo baš za sve nas. 

Pa ipak, kad već pričamo o idealu zdrave i čiste kože, postoji nekoliko pravila kojih se valja držati kao i rijetki proizvodi za čišćenje lica koji su iznenađujuće učinkoviti za baš svaki tip kože. LUNA četka za čišćenje lica  poznatog švedskog brenda FOREO jedan je od takvih; u nastavku pročitajte kojih 5 pravila valja slijediti za pravilnu njegu kože i kako će vašu kožu učiniti upravo neodoljivom!

1. Čistoća je najvažnija

Uzalud nam visoki standardi čistoće kože ako te iste standarde ne primjenjujemo i na uređaje koji našu kožu dodiruju; stare kozmetičke četkice, dotrajale spužvice. Nečisti i loše održavani predmeti za njegu savršeni su za nakupljanje i razvoj bakterija koje onda izazivaju začepljenje pora, prištiće i slične divne stvari. Naš savjet: riješite se rupčića i najlonskih četkica i zamijenite ih silikonskim uređajem. Svaki je načinjen od medicinskog silikona, ultrahigijenskog neporoznog materijala koji je otporan na bakterije i čak 35 puta higijenskiji od standardnih četki za čišćenje lica. 

2. Ne zaboravite ukloniti šminku

I koži treba predah. To je pogotovo važno kad se spremamo za krevet. Masna šminka može začepiti pore, a to dovodi do niza problema, uključujući i prištiće. Dok spavamo, stanice kože se regeneriraju; ako smo prekriveni slojem šminke, mrtve stanice kože će se dulje zadržati i stoga će koža izgledati manje živo i manje atraktivno. Primjerice LUNA uređaji uklanjaju 99.5% masnoća i prljavština, uključujući i ostatke šminke, i stoga je odličan dodatak vašoj večernjoj rutini prije spavanja.

3. Hidratacija, hidratacija, hidratacija

Vaša koža je čudesna. Kako bi ostala takva, hidratizirajte je dvaput dnevno. Takva njega će ne samo kožu učiniti zdravijom i umanjiti pojavu bora, nego će pospješiti ono što koža najbolje radi: dobru zaštitu od štetnih fizičkih i kemijskih utjecaja. Koja god sredstva koristili, ova četka za čišćenje lica će učiniti upravo ono što vam treba: optimizirati vaš ritual za njegu kože i kožu učiniti prijemčivijom, otvorenijom za upijanje spomenutih sredstava. 

4. Malo poštovanja, molim

Lice je najvidljiviji dio vaše kože. Ne samo to, koža lica je i tanja nego na ostalim dijelovima tijela, i stoga prva na kojoj se vide tragovi starenja. Drugim riječima, morate se brinuti o njoj! Svi aparati za čišćenje lica brenda FOREO načinjeni su od čudesno mekanog silikona koji je, za razliku od uobičajenih najlonskih četkica, dovoljno nježan za bezbrižnu svakodnevnu upotrebu, čak i na osjetljivoj koži. 

5. Budimo praktični 

Želje su jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Ustvari je najvažnije pronaći onaj ritual za njegu kože koji ćete lako uklopiti u svoj dnevni raspored. Ako je uređaj koji koristite dovoljno praktičan da ga možete koristiti uvijek i svugdje, pola problema je riješeno; na putovanju, kod kuće, gdje god se nalazili. Punjiva baterija traje i do 300 korištenja, a rezultati dnevnog rituala – minuta ujutro i minuta navečer – vidljivi su već kroz nekoliko dana. Drugim riječima, upravo vam ponestaje izgovora: zato počnite brinuti o vašoj koži već danas!

I to bi ustvari bilo to: 5 osnovnih savjeta za učinkovitu njegu kože, bez obzira na tip vaše kože. Najbolje od svega, aparat za čišćenje lica  će vašu dnevnu rutinu njege kože pretvoriti u ritual pun užitka kojem ćete se rado vraćati svakog dana. Nemate, dakle, što izgubiti. Nikad nije prerano, niti prekasno da počnete sa životnim navikama koje će vašu kožu učiniti zdravijom i ljepšom. Samo jednom se živi i imate samo jednu kožu – njegujte je! 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve