Obavijesti

Promo sadržaj

LUNILOU: Dječji eko brend koji osvaja Hrvatsku i svijet

LUNILOU: Dječji eko brend koji  osvaja Hrvatsku i svijet
12

Zaštita i udobnost vašeg djeteta najvažnija je stvar na svijetu i Lunilou to najbolje razumije te svoje poslovanje temelji samo i isključivo na tome

Inovativnost koja je nit vodilja kroz rad mladih poduzetnih sestara koje se kriju iza imena Lunilou stvorila je temelj kolekcije odjeće koju su svi s nestrpljenjem očekivali, prepoznali I ukoplili u svoju svakodnevicu . Obiteljski brend Lunilou nastao je kao osobna potreba i potraga za materijalima koji su prirodni i nježni za naše najmlađe,  ali istovremeno grade jednu puno veću i kompleksniju priču, onu o ekološkoj osviještenosti. Više o ovoj obiteljskoj priči pročitajte ovdje.

Najnježnija briga o Vašim mališanima

Kožne mokasine bez kroma prvi su proizvod Lunilou priče, a ujedno i zaštitni znak brenda i jedan od naših bestsellera. Lunilou mokasine omogućavaju djeci da osjećaju tlo ispod sebe i tako se uče balansirati. Na taj način djeca mogu iskusiti pravi osjećaj slobode koja je ključna za djetetov motorički razvoj.  Pronađite ovdje  jedinstvene modele koji odgovaraju baš vašem mališanu. 

U svojoj muslin kolekciji Lunilou nudi najmekše gaze, lagane prekrivače, kragnice, slinčeke i vreće za spavanje napravljene od 100%tnog organskog pamuka. Muslin kao način tkanja omogućava da pamuk dobije prekrasni, gužvani efekt koji bebinoj nježnoj koži najbolje odgovara zbog prozračnosti.  Apsolutni favorit iz ove kolekcije su vreće za spavanje koje griju djecu tijekom sna, a u kojima se djeca zbog prirodnog materijala i načina tkanja, ne znoje. Osviještene majke diljem Lijepe naše, a i šire, iskoristile su svestranost laganih prekrivača, pa ih tako koriste i kao šalove, dekice na plaži, pomagalo tijekom dojenja, podmetač za presvlačenje, u dječjim kolicima i slično.
 

Pokretanje videa...

03:08

Stvaramo velike stvari za naše najmanje #lunilounited 

Jedna od najtraženijih kolekcija  je svakako kolekcija bamboo pletiva. Jeste li znali da je bambus najbrže rastuća biljka na Zemlji? On je izvanredan i vrlo svestran prirodni resurs. Ne zahtijeva kemikalije u uzgoju, kao ni pesticide ni gnojiva, a treba mu vrlo malo vode za rast, što ga čini ekološki čudesnom biljkom. Vlakna bambusa omogućavaju odjeći iznimnu mekoću, izdržljivost i brzo sušenje. Uz to, bambus ima sposobnost da se prilagodi svojoj okolini držeći djecu osvježenima ljeti i zagrijanima zimi. 
Sva ova svojstva čine ga idealnim izborom i za one s osjetljivom kožom, kao što su novorođenčad, ali osim toga i djeca s različitim oblicima dermatitisa i ekcema. 

Među lunilou proizvodima napravljenim od vlakana bambusa možete pronaći vestice za djevojčice, pulovere  za dječake, kombinezone za bebe, kao i kapice za bebe i kape s ovratnikom.

Bambusova vlakna su 100% biorazgradiva i čine naše proizvode ekološki-prihvatljivim modnim izborom za najmanje i zato svoje modele potražite ovdje.

Uz ove must-have komade odjeće za djecu, neizbježne su i rebraste dokoljenke i štramplice od organskog pamuka, u predivnim eko bojama. Rastezljive su, pašu uz svaku komabinaciju i često su baš one onaj presudni dodatni detalj koji zaokruži cijeli look.

Lunilou-ov organski pamuk i vlakna bambusa su materijali s GOTS certifikatom

Okosnica kvalitete lunilou proizvoda krije se i u tome što je svaki lunilou proizvod prošao kroz proces ozonskog pranja nakon same proizvodnje. To osigurava garanciju za potpunu odsutnost svake kemikalije, bakterije, virusa i mirisa koji su tijekom proizvodnje ikako mogli doći u susret s proizvodom. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu