Obavijesti

News

Komentari 115

M. Demo: U četvrtak ćemo se sastati u Domoljubnoj koaliciji

M. Demo: U četvrtak ćemo se sastati u Domoljubnoj koaliciji
1

Treba se uhvatiti posla i raditi za našu Hrvatsku. Gdje su reforme, ja ih čekam u saborskim klupama, nema ih. Vrata stranke Milan Bandić 365 svakom su otvorena, kazao je Demo

Pustite matematku na stranu, mi smo dobili još jednog zastupnika u naš klub u Saboru, sad nas ima pet, uskoro će nas biti šest. Ozbiljno treba shvatiti da ćemo biti premosnica između Mosta i Domoljubne koalicije, rekao je  saborski zastupnik stranke Bandić Milan 365, Miodrag Demo govoreći o stvaranju nove većine u Saboru.

- Treba se uhvatiti posla i raditi za našu Hrvatsku. Gdje su reforme, ja ih čekam u saborskim klupama, nema ih. Jesu li ovo spinovi da se preuzme odgovornost ili ih uopće nema? Ja čekam kao ozebao sunce da se to obavi. Stranka Milana Bandića ima otvorena vrata za sve - rekao je Demo gostujuću u Dnevniku N1.

Na pitanje računaju li s nekim zastupnicima Mosta, Demo kaže da to ne može potvrditi jer nije s njima razgovarao.

- Ja samo čekam. Naš program u gradu Zagrebu je vrlo jasan. Da u ostatku Hrvatske bude barem približno kao u gradu Zagrebu, što se tiče standarda i kvalitete života, ja bih bio sretan čovjek. Ne iseljavaju ljudi iz Zagreba, nego iz ostatka Hrvatske. Ako smo već preuzeli odgovornost, od nas ova Vlada ima još najmanje tri, a najviše šest mjeseci da nešto pokrene - rekao je.

Demo je rekao da ne bi špekulirao kad je riječ o manjinskim zastupnicima. 

- Svakom su vrata otvorena, tko želi Hrvatskoj dobro, a ne da se dijelimo po ideološkim podjelama. Ono što je predsjednica kazala potpisujem do zadnje crte, jer ona jedina očito zna kakvo je stanje u državi. Pustimo podjele, narod očekuje reforme i strategiju razvoja Hrvatske - rekao je Demo.

Istaknuo je da u četvrtak imaju sastanak u Domoljubnoj koaliciji. 

-  Idemo dalje, 'ajmo zasukati rukave i napraviti nešto, konačno pokrenuti reforme, a ne ljudima bacati maglu u oči. Svi očekujemo da se konačno nešto pokrene i da krenemo u bolje sutra - kazao je Demo.