Obavijesti

News

Komentari 168

Mađarske turiste ugostio pa ih na Facebooku nazvao 'stokom'

Mađarske turiste ugostio pa ih na Facebooku nazvao 'stokom'
1

Gradski vijećnik Akcije mladih Kristijan Kotlar na privatnoj Facebook stranici jučer je na neprimjeren način pisao o mađarskim turistima. Poslije se ipak ispričao...

VIDEO

Nakon 1000+recenzija, koju stotinu više rezervacija i par tisuća ugošćenih turista, danas prvi put najozbiljnije razmišljam kako bi moga mađarskoj stoki glavu rascipiti palicom. A tek su se checkirali..., piše Kristijan Kotlar, vjećnik Akcije mladih u Gradskom vijeću Zadra, piše 057.

Ne navodi razloge ljutnje, ali kasnije u u komentarima dodaje: 'Istetovirat ću im Bana Jelačića na čelo. j... im pas mater'.

U rasoravu su se uključili i Kotlarovi prijatelji, među njima vijećnica u Županijskog skupštini Marjana Botić, koja je konstatirala kako će oni 'poći brzo ća u pm odakle su i došli'.

'Većina Mađara je problematična'

- Naravno da mi je danas žao što sam jučer to napisao, nakon nekoliko sati obrisao sam objavu s Facebooka. Bavim se ovim poslom nekoliko godina, uvijek imam dobrih iskustva, ali gurkanje, unošenju u ice, neukusni komentari, pitanja ima li u Zadru striptease bar, pa neprimjerena gestikulacija nakon što sam rekao da nema... Stvarno me izrevoltiralo, bio sam frustriran a svoje sam frustracije istukao na Facebooku. Nije primjereno, ali bolje tako nego da sam ušao u fajt s tim gostom - kaže Kotlar.

 

Ističe kako nije političar da bi se pravdao hakiranjem profila, a žao mu je ako je osramotio svoje kolege iz Akcije mladih. Činjenica jest da mu se kolege iz branše, koji primaju više turista iz Mađarske i Poljske, žale kako iz tih zemalja dolazi najveći broj "problematičnih" gostiju.

- Bio sam glup i neprimjereno reagirao. Nitko mi nije hakirao profil i ne bježim od odgovornosti iako sam svjestan da je to posao u kojem se dobre recenzije teško stječu, a vrlo lako gube, a od njega živi cijela obitelj budući da mi je supruga nezaposlena   - kazao je za 24 sata Kristijan Kotlar.

Rekao je da je spreman otići iz Gradskog vijeća bude li ovaj njegov slučaj opterećivao stranku Akcija mladih, na čijoj je listi bio. 

- Nisam član stranke, ali bio sam na njihovoj listi i ne želim im biti teret - zaključuje Kotlar. 

- Moja objava ne znači da je mrzim Mađare, ili da mislim da su svi ili većina pripadnika tog naroda problematični. Svaki čovjek je priča za sebe i tako ću im i dalje pristupati u ovom poslu - zaključio je Kotlar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!
S PRVOG KATA

Policija došla privesti čovjeka u Našicama, on skočio i poginuo!

Policija iz Našica jutros oko 7 sati je pokušala realizirati dovedbeni nalog koji je Županijski sud u Osijeku raspisao za 47-godišnjakom kojeg je trebalo dovesti u Zatvor u Zagrebu
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...