News

Komentari 80

Majci dvoje djece mlin iščupao ruku, prišili su joj je u bolnici

Majci dvoje djece mlin iščupao ruku, prišili su joj je u bolnici

Nakon šestosatne operacije Marija Barić (28) se dobro oporavlja, a rukom će se moći koristiti. Liječnici kažu da je ruka sad vitalna, ali oporavak će biti dugotrajan

Odjeća joj je zapela u mlinu koji ju je povukao. Šogor ju je pokušao izvući, ali stroj je bio jači. U posljednji tren su uspjeli ugasiti mlin, koji joj je otkinuo ruku, ispričao nam je Dalibor Barić, susjed Marije Barić (28) iz Novog Sela kraj Tešnja u BiH.

U utorak oko jedan sat poslijepodne majka dvoje djece ostala je bez ruke gotovo do ramena. No neće ostati invalid. U sarajevskom Sveučilišnom kliničkom centru liječnici su joj nakon šest sati komplicirane operacije uspjeli prišiti ruku.

- Ruka je sad vitalna, ali ne možemo prognozirati tijek oporavka, koji će biti dugotrajan. Zasad su svi pokazatelji dobri i ohrabrujući - rekla je glasnogovornica bolnice Azra Dedajić.

U zahtjevnoj operaciji sudjelovao je cijeli liječnički tim, ukupno 17 liječnika, medicinskih sestara i tehničara.

- Do sada je bilo sličnih operacija na našoj klinici, ali ne na ovako visokoj razini. Iako je potrebno istaknuti da je svaki slučaj individualan - rekla nam je glasnogovornica Azra Dedajić.

Najčitaniji članci