Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka brani zlostavljače svoje 13-godišnje kćerke

Majka zlostovljane djevojčice (13) brani pedofile, svog brata i još jednog sumještana te kaže da se srami kćeri: 'Pa što ako su je skidali i malo pipkali'

Marina Borovec
Foto: Marina Borovec
9 komentara

Nenad Tegetlija (41) iz sela Pećnika u dobojskoj regiji seksualno je zlostavljao svoju 13-godišnju nećakinju. Osuđen je na tri godine zatvora. No majka zlostavljane djevojčice opravdava brata Nenada i još jednog pedofila iz mjesta, Nikolu Šegu. 
- Ne znam što ću s kćeri. Ni moj brat ni Nikola je nisu oštetili, a ona sad tako protiv njih govori. Ko da nam nije već dovoljno teško. Posla nema, novca nema, ovdje sada i bogati plaču. Moj brat ju je skidao da provjeri jel ju neko drugi oštetio i da meni kaže ako nešto nije u redu - ispričala je Božena M. novinarima Večernjeg lista. Nedavno je uhićen i Nikola Šego (70) kojemu će se suditi za seksualno zlostavljanje iste djevojčice.
- Nikola nam je pomog'o da dođemo u ovu kuću i šta ću sad ja od sramote šta mu je mala to napravila? Pito ju on da se skine, dao joj šest maraka i malo gledo. Di bi on i mogo šta radit. Zbog nje ne mogu na ulicu, sram me je. Sad se još bojim da mi i muža ne zatvore i optuže da joj je i on nešto radio - rekla je Božena i produljila dalje, gurajući pred sobom dječja kolica koja je natrpala starom odjećom. I njezin se susjed okomio na djevojčicu.
 - Da je moja, ja bi je zavezo lancem za drvo i tako bi joj davo i jest. Pa vidi ti nje, eto već dva čovjeka je zatvorila - kaže susjed.

Možda vas zanima i ovo:
Message