Obavijesti

News

Komentari 31

Majka dvoje djece podvodila djevojčicu (15) u svom stanu

Županijski sud u Zagrebu nepravomoćno je osudio Snježanu M. i Damira K. P. na ukupno pet godina i četiri mjeseca zatvora zbog podvođenja 15-godišnje djevojke

VIDEO

Damir K. P. i Snježana M. nepravomoćno su osuđeni na ukupno pet godina i četiri mjeseca jer su od ožujka 2012. u deset navrata podvodili tada 15-godišnju djevojčicu. Oni su joj pronalazili mušterije od kojih je ona naplaćivala po 100 eura za sat vremena. Pola novca davala je svodnicima. 

- Znali ste da je maloljetna, da je pobjegla sa psihijatrije i da nema gdje biti. Uredili ste je, odveli na frizuru da izgleda starije i podvodili u četiri navrata. Da vam je bila duže u stanu, možda bi toga bilo i više - rekla je sutkinja Županijskog suda u Zagrebu Sanja Mazalin obraćajući se drugooptuženoj Snježani M.. 

Ona je do sada bila neosuđivana iako se i sama bavila prostitucijom, a Sud je kao olakotnu okolnost uzeo činjenicu da je majka male djece. Dobila je dvije i pol godina zatvora.

Prvooptuženom Damiru K. P. Sud je cijenio kao olakotno to što je sve priznao, da je obiteljski čovjek i da mu je narušeno zdravlje.

- No, to što ste već dva puta osuđeni za podvođenje vam je otegotna okolnost - rekla je sutkinja, osudivši ga na dvije godine i deset mjeseci zatvora.

Sudsko vijeće, zbog nedostatka dokaza, oslobodilo je Tomislava B. i Krešimira T. optužbe za podvođenje maloljetnice.

- Odustali ste od posla i to vas je spasilo - rekla je sutkinja Tomislavu B..

Prema optužnici, 15-godišnjakinja je 21. ožujka 2012. došla kod Snježane M. koja ju je podvodila u svom stanu u Zagrebu. Nekoliko tjedana kasnije, preuzeo ju je Damir K. P. koju je podvodio na području Zagreba i Varaždina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21