Obavijesti

News

Komentari 61

Majka i tri sina završili su iza rešetaka: Njihovi susjedi slave

Majka i tri sina završili su iza rešetaka: Njihovi susjedi slave
4

BOŽIĆ U ZATVORU: Obitelj Selwood iz Tonbridgea u Kentu godinama terorizira svoje susjede. Trojica sinova i njihova majka tako će blagdane provesti u zatvoru, a na slobodi ostaje jedino najmlađa sestra

VIDEO

Obitelj iz Velike Britanije kolektivno ide u zatvor, na opću radost njihovih susjeda. Naime, čak četiri od pet članova obitelji Selwood božićne i novogodišnje blagdane provest će iza rešetaka. Selwoodovi su 'poznati' zbog nasilja, pijanstva i ekscesivnog ponašanja, a u zatvor će, uz trojicu sinova, i njihova majka. 

Darren (34), Lee (31) i Jason (33) godinama teroriziraju svoje susjede u Tonbridgeu u Kentu, kao i njihova majka Lesley (53).

Što će blagdane provesti zatvoreni razlog za zadovoljstvo je i njihovoj rodbini. Njihova ih teta bez kompleksa naziva 'divljim sramotama' i 'smećem'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Strastveno ih mrzim, oni su životinje. Oduševljena sam što ću ih vidjeti iza rešetaka, sretan im Božić - kazala je Lesleyina sestra Teresa Cole (51). 

Jedina koja će blagdane ipak provesti na slobodi za sada je najmlađa sestra Kelly (29), no ni ona nije 'bez grijeha'. Ona je pak prijavljena zbog napada na susjedu na koju je tijekom jedne od nebrojenih svađa izlila sredstvo za čišćenje zahoda. 

Posljednji Selwood koji je osuđen na zatvorsku kaznu je Darren. On je osuđen na 15 mjeseci zatvora jer je nožem izbo prijatelja koji ga je zatražio da s njime podijeli večeru. Imao je ranijih prekršaja zbog kojih je robijao, a 2008. godine dobio je 5 i pol godina zatvora jer je iscipelario čovjeka, gazio mu po glavi zbog čega je muškarac ostao trajno oštećena mozga. 

Njegov brat Lee i majka Lesley prije dva tjedna završili su u zatvoru zbog nekoliko prekršaja. Osuđeni su na 19 mjeseci. 

Jason Selwood pak služi šestogodišnju kaznu zbog provale u bankomat kojeg je 'digao' u zrak i ukrao 19.000 funti. Otac i muž kriminalne obitelji umro je od posljedica alkoholizma prije 12 godina. 

Najmlađa Kelly kaže kako susjedi o njezinoj obitelji imaju krivu predodžbu.

- Teško je. Nemaju pravo u zatvoru ni primati poklone za blagdane. Trebali bi im malo popustiti, ipak je božićno vrijeme - kaže Kelly, majka troje djece, piše Daily Mail. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.