Obavijesti

News

Komentari 95

Majka iz pakla ispekla kćer (2) na roštilju, susjedi čuli krikove

Istragom se sada pokušava utvrditi je li 27-godišnja žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila dok je još bila živa. Uhićena je živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće

VIDEO

Belgijska policija uhitila je majku zbog sumnje da je vlastitu 2-godišnju kći ispekla na roštilju, javljaju lokalni mediji.

Julie M. (27), navodno porijeklom iz Afrike, uhićena je u nedjelju u gradu Zemstu, sjeverno od Bruxellesa. Policiju su pozvali susjedi jer su čuli da dijete vrišti dok je ispod garažnih vrata sukljao dim. Kada su upali unutra, policajci i vatrogasci su ženu zatekli kako pokušava tijelo djeteta ispeći na ugljenom roštilju. Tijelo je već bilo u neprepoznatljivom stanju tako da su mogli samo utvrditi smrt.

- Obje smo trebale izgorjeti. Samo tako ćemo zajedno u raj - navodno je policajcima rekla žena u teškom psihičkom i fizičkom stanju.

Istragom se sada pokušava utvrditi je li žena djevojčicu ranije ubila ili ju je zapalila još živu. Uhićena je inače živjela s majkom, koja kobne večeri nije bila kod kuće, a susjedi su kazali kako je bila depresivna te je prolazila kroz težak razvod.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Moguće da je mentalno bolesna'

Psihijatar Hans Hellebuyck kaže kako je ''izuzetno teško pretpostaviti što ljudima u ovakvim slučajevima prolazi kroz glavu''.

- Ako je zaista rekla da je upalila vatru na roštilju jer samo duše kremiranih odlaze u nebesa, onda je moguće da je mentalno bolesna. Ne tvrdim da jest, ali i to treba uzeti u obzir - istaknuo je Hellebuyck, piše Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora