Obavijesti

News

Komentari 313

Majka iz pakla: Vlastite kćeri "prodavala" je deset godina

Majka iz pakla: Vlastite kćeri "prodavala" je deset godina
2

GNJUSNE GODINE Žena je zarađivala na maloljetnim kćerima (13 i 14). Muškarci bi im ulazili u krevete, a djevojčice su preklinjale za pomoć. Mučila ih je 10 godina...

VIDEO

Deset je godina majka V. N. (50) iz sela Svibovec nedaleko od Varaždina prisiljavala svoje dvije malodobne kćeri na seksualne odnose s odraslim muškarcima.

Prvu djevojčicu u svijet prostitucije uvela je s njezinih 13, a drugu s nepunih 14 godina. Danas su to punoljetne djevojke, a jedna od njih nakon pakla koji je prošla nije majci mogla oprostiti pa ju je prijavila policiji. (Ne)majku su napokon uhitili šest godina nakon što su kćeri pobjegle od nje i od 19. ožujka je u Istražnom zatvoru u Varaždinu.

Policija nije ostala samo na majci. Šokirani varaždinski policajci pronašli su i uhitili deset muškaraca iz Varaždinske, Međimurske i Zagrebačke županije koji su godinama bili česti “gosti” u prljavim krevetima siromašnih i jadnih djevojčica

Majka pristala na sve

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za seks su prvo plaćali njihovoj majci koja je, kako doznajemo, bila siromašna, ali sklona alkoholu, bludničenju i razuzdanom životu. Prostitucijom je zarađivala novac, no uglavnom ga je trošila na svoje, manje na dječje potrebe. Kad je jedna od njezinih mušterija ponudila više novca ako mu dopusti seks s djevojčicom od 13 godina, bez razmišljanja je pristala. Kad je vidjela da na kćerima može zaraditi puno više nego svojim tijelom, na seks je prisilila i drugu kćer. Plakale su, opirale se, ali nisu si mogle pomoći. Bojale su se majke koja je bila zla prema njima, a nerijetko ih je i tukla.

Varaždin: Navodno je Centar za socijalnu skrb sve znao

Pritom bi ih uvjeravala kako će bolje živjeti, kako će im moći kupiti čokolade i igračke. Njezin autoritet je bio neoboriv i curice su godinama trpjele gnjusne monstrume. Jedna od njih i kad je postala punoljetna. No od boljeg života nisu vidjele ništa, a traume će ostati neizbrisive. Svi su muškarci znali da djevojčice nemaju ni 15 godina. To im nije smetalo. Naprotiv, još ih je više uzbuđivalo. Prema informacijama koje je policija dobila tijekom istrage, navodno je i tamošnji Centar za socijalnu skrb, čiji su bili korisnici, godinama sve znao, ali ni jedna od socijalnih radnica nije poduzela ništa kako bi curice spasile iz pakla. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu odredila je jednomjesečni istražni zatvor majci zbog opasnosti od ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke te još petorici muškaraca.

Mušterije na ispitivanju

Ostalih pet policija je jučer zadržala na ispitivanju. Sve njih terete za teško kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, prostituciju, spolnu zloporabu djeteta mlađeg od 15 godina i spolni odnošaj bez pristanka. Varaždinska policija u rujnu 2013. imala je sličan slučaj. Tada su uhitili i oca i majku koji su za novac svoje tri kćeri podvodili susjedu. Njihov pakao trajao je 13 godina, od 2000. godine. Jednu od djevojčica, koja tada nije imala ni 15 godina, seksualno je istodobno sa susjedom zlostavljao i otac. Mlađu sestru prisilili su na seks sa susjedom kad je imala tek devet godina. Kako se opirala, silovatelj ju je konopcem vezao za vrata. 

Nažalost, ovi slučajevi nisu jedini u Hrvatskoj. Jedan od drastičnijih svakako je i onaj iz Gračaca. Prije tri godine policija je uhitila J. M. (47) koja bi za 50, 100, 150 kuna i nekoliko kutija cigareta podvodila dvije od pet kćeri. Sudilo joj se ovaj mjesec na karlovačkom sudu. Svjedočili su muškarci da su za “siću” spavali s njezine dvije kćeri. Jednoj je bilo tek 16 godina, uz to je imala bebu i bila je trudna, a druga nije napunila ni 18. Nudila im je i još dvije kćeri, jednu punoljetnu i djevojčicu koja je tada išla u 5. osnovne.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 313
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a