Obavijesti

News

Komentari 37

Majka 'jezivog brice': Prvu je curicu ošišao sa sedam godina

Majka 'jezivog brice': Prvu je curicu ošišao sa sedam godina

Roditelji su sa sinom Ninoslavom Jovanovićem imali probleme od ranog djetinjstva, a već u osnovnoj školi je znao bježati iz kuće i ne vraćati se po deset dana

VIDEO

"Liječen je od svog poremećaja od malih nogu, prvoj djevojčici ošišao je kosu sa sedam godina, liječen je na psihijatriji, odbijao je uzimati lijekove, ukućani su strahovali od njegove loše naravi, otrovao je pse da ne najavljuju njegov dolazak, a majka se bojala da i nju ne ubije!"

Ovo je samo dio onoga što su proživjeli Slavica i Duško Jovanović, roditelji Ninoslava Jovanovića (46) osuđivanog silovatelja djece koji je uhićen 5. siječnja nakon 17 dana potrage zbog otmice i zlostavljanja djevojčice Monike K. (12).

Roditelji zloglasnog "malčanskog brice", koji za razliku od sina u selu imaju imidž vrijednih poljoprivrednika i pristojnih ljudi, otkrili su za Blic kroz kakav su pakao prolazili svih godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo je gore nego da ga mrtvog žalim. Ono, kad znaš da si ga zakopao, odeš na groblje, iskukaš se i vratiš se... Bolje da su ga ubili. Otišli bi na groblje pa bi se iskukali, pa bi došli kući. A ovo... - širi ruke majka Slavica i hvata se za glavu.

'Šišao me, mučio i tukao, rekao je da će nas policija ubiti oboje'
'Šišao me, mučio i tukao, rekao je da će nas policija ubiti oboje'

Probleme s Ninoslavom imaju cijelog života, i kako kažu, sve su učinili da ga vrate na pravi put, ali bez uspjeha.

- Problemi su počeli u petom razredu osnovne škole. Po deset dana ga ne bi bilo kući, onda bi se vratio. Problemi su s njim otkako se rodio. Borili smo se negdje do 14-15 godine kako bi mu davali lijekove. A onda kada sam usisavala počela sam lijekove nalaziti po kući - priča ona.

Kako se Ninoslavu javila opsesija s kosom i šišanjem ne znaju niti im je on rekao. Prva naznaka njegove izopačenosti pojavila se kada je imao 7-8 godina.

- Bio je dijete, prvi ili drugi razred. Jetrva je imala djevojčicu, živjeli su u susjedstvu i djeca su se zajedno igrala. Jednom mi je rekla: 'Joj Slavice, tvoj Ninoslav mojoj kćeri malo odrezao kosu'. Mislili smo da je to nestašluk, nismo to shvatili ozbiljno. Tko se mogao nadati u što će se pretvoriti. Nakon prvog silovanja i kazne od devet godina zatvora, u kući je izdržao samo 45 dana dok opet nije silovao. Onda je zatvoren na 12 godina i izašao je u siječnju 2018. godine, a u listopadu je opet pritvoren. Dobila sam dijabetes od njega, ostavio nam je samo traume. Digli smo ruke od njega - nastavlja Slavica.

Nakon što je odležao 12 godina htio se razdvojiti od roditelja jer mu je 'trebao mir'. Roditelji su mu opremili drugu kuću koju imaju u selu, ali mira nije bilo.

Sredinom lipnja prošle godine, uoči 'nestanka', počeo je biti jako agresivan prema ukućanima.

Policija otkrila kako je 'brico iz Malče' izabrao baš Moniku
Policija otkrila kako je 'brico iz Malče' izabrao baš Moniku

- Namjerno je izazivao svađe u kući da bi pobjegao. Otišli bismo u polje, a on bi vikao 'Neću više raditi, ne želim biti sluga!'. Kad bi se vratili kući samo bi nastavio s galamom. Zatim bi išla u štalu nahraniti stoku, a on stoji na vratima. Spustila bih se u podrum, a on bi opet stajao na vratima sleđenog pogleda u mene. Pomislila sam 'ovaj će me sad ubiti'. 

Čak i kad je otišao od kuće, znao se vraćati kako bi roditeljima radio štetu.

- Dolazio bi noću i tukao krave, a sutra ih ne bismo mogli pomusti, jer su bile uplašene. Onda bi on došao pomusti krave, ali bi svo mlijeko prolio. Imali smo dva psa, pa ih je otrovao da ne bi lajali kad dolazi i najavili da stiže - ispričala je Slavica priču o svom pomahnitalom sinu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga
MISTERIOZNI SLUČAJ IZ SRBIJE

Pozlilo je ocu nestale djevojčice, napisao potresne riječi. Policija ispitala i mamu. Curici ni traga

Svi se nadaju kako će djevojčica uskoro biti pronađena i vraćena svojim roditeljima. U tijeku je velika potraga za Dankom (2) na istoku Srbije. Prvi put su koristili i 'Amber Alert'
Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...
FOTO: STRAVIČNA PROMETNA

Tragedija u Njemačkoj: Autobus Flixbusa se prevrnuo, u nesreći poginulo najmanje pet osoba...

U autobusu je bilo 53 putnika te dvoje vozača. Uz pet poginulih više ljudi je teško ozlijeđeno u ovoj nesreći...