Obavijesti

News

Komentari 46

Majka otkrila: Reeva i Oscar se nisu seksali, ona je htjela otići

Majka otkrila: Reeva i Oscar se nisu seksali, ona je htjela otići
1

Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena, napisala je u svojoj knjizi June Steenkamp

VIDEO

Majka Reeve Steenkamp, koju je ubio paraolimpijac Oscar Pistorius, tvrdi da njezina kći nikada nije spavala s Oscarom, te je uvjerena da je te kobne noći odlučila napustiti Oscara.

Ovo sve otkriva u svojoj knjizi 'Reeva, majčina priča', čije dijelove je objavio časopis Time, zajedno s ekskluzivnim intervjuom, a kojeg prenosi Mirror.  

Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine...Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - napisala je June Steenkamp u knjizi

- Njezina je odjeća bila spakirana. Nimalo ne sumnjamo, te noći odlučila je ostaviti Oscara -  rekla je June Steenkamp (68). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nimalo ne dvojimo u to da je nešto gadno pošlo po zlu, nešto što je (Reevu) toliko uznemirilo da je odlučila skriti se iza zatvorenih vrata s dva mobitela', napisala je June u knjizi koja će se od 6. studenoga prodavati u Velikoj Britaniji.

June Steenkamp opisuje Oscara Pistoriusa kao 'arogantnog', 'ćudljivog', 'prevrtljivog', 'eksplozivnog', 'posesivnog', 'rastresenog' i 'prijetvornog' muškarca. Također, i kao čovjeka 'naoružanog do zuba' i 'lakog na okidaču'. 

- Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena -  napisala je

Dodaje i da je njezina kći 'neprestano dvojila u njihovu kompatibilnost', te da vezu nisu konzumirali.

- Povjerila mi je da nije spavala s njim. Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine... Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti - piše June Steenkamp.

Dodaje da nije uopće zadovoljna time što je Oscar Pistorius oslobođen optužbe za ubojstvo s predumišljajem, za koje bi mu prijetila kazna doživotnog zatvora. 

- Ne mislim uopće da je Reevi ispunjena pravda - napisala je June Steenkamp.

Reevini roditelji, June i Barry povjerili su u intervjuu da bi željeli susresti Oscara Pistoriusa, iako June ne zna što bi mu u tom trenutku rekla.

Podsjetimo,  Pistorius je prošlog tjedna osuđen na pet godina zatvora za ubojstvo iz nehata Reeve Steenkamp na Valentinovo 2013. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.