Obavijesti

News

Komentari 26

Majka pronašla sina (12) obješenog o stol u stanu

Majka pronašla sina (12) obješenog o stol u stanu
10

Koprivnica: Dječak (12) se objesio dok je majka otišla u trgovinu. Prije dvije godine objesio mu se otac, a upravo je dječak, navodno, našao tijelo

VIDEO

M. K. (12) je u utorak ujutro u stanu u centru Koprivnice bio sam s majkom J. K. Oko 11 sati majka je nakratko otišla do obližnje trgovine. Žurila se nazad, kako bi sinu dala ručak jer je ranije morao na nastavu u Osnovnu školu Antuna Nemčića Gostovinskog. Otvorila je vrata stana na posljednjem katu stambene zgrade. Krik se prolomio stubištem. Ugledala je sina kako se objesio o stol. No nije mu više mogla pomoći. Majku je nakon toga Hitna pomoć u teškom stanju šoka odvezla u koprivničku bolnicu. U stan je ubrzo došla i policija. Prvo su posumnjali da se dječak slučajno objesio u igri, no kasnijim očevidom su utvrdili da se ipak objesio namjerno.
- A šta da vam kažem. Užasno je to. Prije dvije godine mu se ubio otac, a sada ovo. Ma svi smo u šoku - ispričala nam je susjeda brišući suze i u nevjerici vrteći glavom. Kako smo neslužbeno saznali upravo je dječak prije dvije godine pronašao obješenog oca u obiteljskom vinogradu.
- Nakon toga se skroz promijenio. Postao je življi, ali mogu reći i problematičniji. Stalno je nekuda jurcao. Bio je hiperaktivan, opisali su susjedi dječakov karakter. M. K. je išao u 6. razred, a aktivno je trenirao i nogomet. Igrao je za mlađe pionire u NK Slaven Belupo. Dječak je navodno imao loše ocjene.
- Nakon smrti oca dječak je dobio adekvatnu psihološku pomoć. Stalno smo ga pratili i razgovarali s njime. No ništa nije upućivalo na tragediju, rekla nam je ravanteljica škole. Dan ranije, molio je, kaže, da ga ranije puste kući zbog zubobolje, no inače je bio dobre volje. Djeci u školi će osigurati psihološku pomoć. Pred školom je poslijepodne bilo tužno. Učenici su na stolu u školskom hodniku zapalili su svijeće i postavili knjigu žalosti u koju su se učenici i nastavnici šutke sa suzama u očima napisali posljednji pozdrav M. K. Policija još nije pronašla oproštajno pismo.

JADALA SE KAKO JOJ JE TEŠKO
Djevojčica (13) iz Podvinja kraj Slavonskog Broda prijateljima je pričala kako joj je teško u životu. U listopadu 2006. objesila se konopom u sestrinu ormaru.

U POTKROVLJU GA PRONAŠAO DJED
Učenik sedmog razreda iz Čačinca kraj Orahovice lani je 22. veljače otišao s nastave tijekom odmora. Objesio se u potkrovlju, a pronašao ga je djed.

POTRESLO JU JE SPALJIVANJE
Nera Kurtek (14) iz Našica objesila se lani 5. ožujka u obiteljskoj kući. Potreslo ju je samospaljivanje dječaka u Varaždinu. Ostavila je oproštajno pismo.

DOŠAO IZ ŠKOLE I OBJESIO SE U SOBI
Dvanaestogodišnjak iz sela kraj Virovitice 15. prosinca 2008. vratio se iz škole, zatvorio u sobu i objesio. S omčom oko vrata pronašla ga je majka.

KUM JE DJEČAKA SKINUO S DRVETA
Tinejdžer (13) u ožujku ove godine prije odlaska u školu objesio se u voćnjaku iza kuće u Virovitici. Uočili su ga susjedi, a tijelo je skinuo njegov kum.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi:  'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi: 'Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu