Obavijesti

News

Komentari 80

Majka troje djece riskira život da bi slikala 100 selfija dnevno

Majka troje djece riskira život da bi slikala 100 selfija dnevno

Samohrana majka Jacqui Ryland (29) iz Worcestera priznaje da je skroz ovisna o - selfijima. Premda zna za sve opasne nuspojave hormonskih injekcija, ona ih svejedno svakodnevno ubrizgava kako bi izgledala bolje

VIDEO

Jacqui Ryalnd je model i majka troje djece koja je ovisna o fotografiranju same sebe i ubrizgavanju sintetičkog ljudskog hormona rasta (HGH), javlja Daily Mail. T

Taj hormon neki nazivaju i "hormonom mladosti" i njegovo iskorištavanje strogo osuđuju. Može se koristiti u medicinskim svrhama kod npr. bubrežnih problema, djece rođene premale za svoju gestacijsku dob, sindrom kratkih crijeva, turnerov sindrom itd. Uvijek se uzima na liječnički recept, ali ga mnogi uspijevaju ilegalno nabaviti i koristiti u "krive svrhe".

Najčešći slučajevi korištenja hormona rasta nije povezan s navedenim medicinskim slučajevima te nije na popisu dozvoljenih tretmana. Negativne strane nekontrolirane manipulacije hormonom rasta koje ističu znanstvenici su oštećenje jetre, gušterače i štitnjače, bolovi u zglobovima i mišićima, a u svim slučajevima ističe kao uzrok „nekontrolirano uzimanje prekomjernih doza hormona rasta“.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Koža vam izgleda bolje, izgledate mlađe i vaši nokti i kosa brže rastu kada ubrizgavate HGH. - kaže Jacqui.

- Rekli su mi već da je opasno to što radim, ali ako mi netko nešto zabrani i kaže da to ne smijem raditi, 9 od 10 puta ću upravo to napraviti. - kaže ovisnica o selfijima.

Za selfije kažu da su joj poput disanja i da ne može zamisliti dan bez njih. Fotografije dijeli na društvenim mrežama sa tisućama svojih fanova koji joj šalju darove. Dobila je nekoliko skupocjenih Rolex satova, Louis Vuitton naočale, Cartier narukvicu, Apple Mac, nekoliko mobitela, čak i televiziju koju ne zna tko joj je poslao.

Kada je imala 17 godina napravila je estetsku operaciju povećanja grudi, a danas žali za tom odlukom. Nedugo nakon operacije jedan od implantata je puknuo zbog čega je imala velikih komplikacija što je rezultiralo novom operacijom korigiranja loše postavljenih silikona.

- Zbog grudi sam i postala poznata. Ne prođe jedan jedini dan da netko na internetu ne spomene moje grudi. - rekla je Jacqui koja na Twitteru ima 101 000 pratitelja i sličan broj fanova na Instagramu i Snapchatu.

Jacqui se nada da njena kći neće biti poput nje jer, priznaje, njena opsesija selfijima i vlastitim izgledom prelazi granice normalnog. Ipak, ne misli prestati.

- Mislim da neću nikad prestati, jedino kad umrem. Želja mi je imati najpopularnije selfije. Ne mogu se požaliti dosadašnjim radom jer me doveo tu gdje jesam - kaže Jacqui koja objavi minimalno 100 selfija dnevno.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'
'JASAN STAV OKO SDSS-A'

VIDEO Domovinski pokret: 'Mi ćemo pregovarati sa svima, kao što se pregovara i u ratu...'

Domovinski pokret odbija prijedlog Mosta s kojim bi se stvorila velika koalicija koja bi srušila HDZ. 'To nije dobra ideja', rekao je Mario Radić