Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Majka zadavila bebu jer je djed seksualno zlostavljao unučicu?

Majka (37) iz Austrije je navodno doživjela živčani slom jer je djed napao unuku (4), a sumnjala je da je zlostavljao i osmomjesečnu bebu. U bolnici je bebu zadavila pa si je prerezala žile

65 komentara

Majka (37) je u bolnici ubila svojeg osmomjesečnog sina. Žena i sin su bili smješteni u bolnici u Beču. Bebu je zadavila jastukom

OE24 piše da je ženin svekar, veleposlanik u mirovini i bivši glasnogovornik nekadašnjeg ministra vanjskih poslova Aloisa Mocka, koji sada sa ženom vodi hotel. Svekar je navodno tijekom božićnih blagdana seksualno zlostavljao svoju unuku (4).

Majka je nakon toga navodno doživjela živčani slom te su ona i djeca završili u bolnici u Beču gdje su ih liječiti te su trebali dobiti i pomoć psihologa.

U međuvremenu beba se razboljela i dobila je temperaturu. Majka koja radi kao stjuardesa je pala u depresiju ili se čak bojala da je djed zlostavljao i unuka. Bebu je ugušila, a navodno je pokušala ubiti i kćer (4), ali nije uspjela. Nakon toga si je prerezala žile. Liječnici su ju spasili zadnji čas. Trenutno se nalazi na psihijatriji.

Vlasti o slučaju ne daju nikakve informacije, a svekar je preko odvjetnika Rudolfa Mayera poručio kako nije kriv iako ga je, kako OE24 doznaje, unuka direktno optužila. I majci i bivšem diplomatu u ovom trenutku prijete visoke kazne zatvora. 

Možda vas zanima i ovo:
Message