Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Mali Tin mislio je da sanja nakon što je pao s balkona

BALKON JOŠ VISI Gradnju zgrade nije nadgledao nadzornik. Građevinska inspekcija zato će tužiti investitora. Obitelj Kuzmanović još je šokirana

Patrik Maček/ Večernji list
Foto: Patrik Maček/ Večernji list
10 komentara

Nakon urušavanja moja žena ležala je 20-ak minuta u nesvijesti. Sin Tin (10) skočio je odmah kao Superman i potrčao. Ima ogrebanu nogu. Kasnije mi je ispričao kako je mislio da sanja, rekao je Danijel Kuzmanović. Balkon njegova stana na prvom katu u zagrebačkoj Sloboštini propao je u prošli četvrtak. Na sreću, supruga Milica (39) i sin Tin  lakše su ozlijeđeni, kao i Miličine dvije prijateljice. Kuzmanović je rekao kako je još ''vruće glave’’ i želi pričekati rezultate istrage, a potom će razmišljati o tužbi protiv investitora Andrije Rašića i njegove tvrtke Optima proizvodnja d.o.o. Svakako želi da utvrde krivca. Balkon koji visi nitko još nije maknuo.
- Danas bi trebali maknuti ogradu s auta pa da mogu na procjenu štete - rekla je Dubravka Lipovac, vlasnica zgnječenog Renaulta.
Građevinska inspekcija razgovarala je s Rašićem. Utvrdili su kako nije imenovao nadzornika radova, što je trebao učiniti. Nadzornik bi trebao svaki dan provjeravati kako napreduju radovi i pisati građevinski dnevnik. Inspekcija će ga zato prijaviti Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message