News

Komentari 16

'Malo soli što imam u glavi ne rasipam na nepotrebne glave'

'Malo soli što imam u glavi ne rasipam na nepotrebne glave'

SDSS pozdravlja mjere za funkcionalnost rada i političkog osnaživanja Vlade, rekao je Milorad Pupovac o najavljenoj rekonstrukciji. Demantirao je pojedina nagađanja da bi mjesto u vladi trebalo propasti SDSS-u.

SDSS pozdravlja svaku mjeru koja doprinijeti funkcionalnosti rada i političkom osnaživanju Vlade, rekao je Milorad Pupovac (SDSS) ispred Vlade komentirajući najavljenu rekonstrukciju Vlade. Na pitanja koje resore čekaju promjene nije želio odgovoriti, jer je to, kaže, pitanje za premijera koji je dobio za to potporu svoje stranke. 

- S partnerima će se o tome razgovarati kada stvar bude dovoljni zrela - rekao je.

Kazao je kako se na pitanju tko bi trebao preuzeti Ministarstvo uprave, još radi te poručuje kako nije na njemu da u javnost iznosi koje su opcije na stolu. No demantirao je pojedina nagađanja da bi to mjesto trebalo pripasti SDSS-u. 

Na pitanje tko je najalarmantnije ministarstvo gdje bi se vodeće ljude trebalo promijeniti, Pupovac je pozvao da se pričekaju dogovore koalicijskih partnera te da se ne trči pred rudo. Pupovac je odgovorio čelniku HSLS-a Darinku Kosoru koji je nakon koalicijskog sastanka u utorak poručio: "Ovo je zadnji put da nam HNS i SDSS sole pamet u koaliciji". 

- Što se tiče soljenja pameti ja sam već rekao svoje. Ja inače ne solim, a ono malo soli što imam u glavi jako štedim da ne rasipam uokolo da na nepotrebne glave - kazao je. 

Postavilo se pitanje je li Kosor nepotrebna glava, uzvratio je:

- Gospodin Kosor govori kao da ima važnu i veliku glavu. Ako je nečiji glasnogovornik mi takve poruke ne primamo. Ako govori u svoje ime onda nije glava koju bih ja na bilo koji način solio - rekao je. 

Na opasku da i dalje s takvom glavom sjedi u koaliciji kratko je dometnuo: "A, što ćete".  

Najčitaniji članci