Obavijesti

News

Komentari 88

Maloljetni sin htio spasiti oca, pokušao je zaustaviti krvarenje

Maloljetni sin htio spasiti oca, pokušao je zaustaviti krvarenje
1

Ubojstvo kod Koprivnice: Kako se neslužbeno doznaje, motiv ubojstva je patološka ljubomora od koje je bolovala 28-godišnja žena. Ona je kuhinjskim nožem Dejanu Slivaru zadala nekoliko uboda u prsa

VIDEO

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, podružnica Koprivničko-križevačke županije objavila je na Facebooku vijest o  tragičnoj smrti Dejana Slivara (46), kojeg je u mjestu Goli brutalno ubila njegova trudna nevjenčana supruga (28).  

POGLEDAJTE VIDEO:

Užas kod Koprivnice: Trudna izbola nevjenčanog supruga nožem pred djecom Reporter: Željko Rukavina Više na http://bit.ly/2EHJrFE

Posted by 24sata on 16. veljače 2018

Ona mu je u četvrtak oko 16.30 sati u sobi obiteljske kuće u Ulici Pavleka Miškine kuhinjskim nožem zadala ubodne rane u prsa, od kojih je na mjestu preminuo. Krvavom ubojstvu svjedočilo je njegovo dvoje maloljetne djeca, dok najstarija kćer nije bila kod kuće. Osumnjičena žena je i sama ozlijeđena i prevezena u koprivničku Opću bolnicu, gdje je zadržana na liječenju uz policijski nadzor. Protiv nevjenčane supruge biti će podnesena kaznena prijava stoji u policijskom priopćenju.

'Jadna djeca. Majku im je uzeo rak, a sad su ostala i bez oca...'
'Jadna djeca. Majku im je uzeo rak, a sad su ostala i bez oca...'

- Obavještavamo Vas da je tragično preminuo hrvatski branitelj Dejan Slivar, član UDVDR ogranak općine Gola. Dejan je bio ratni pripadnik 13.PO trd Koprivnica s kojim je sudjelovao u VRO „Bljesak“ i VRO „Oluja“. Nositelj je Spomenice Domovinskog rata, Medalje „Bljesak“ i Medalje „Oluja“. Pokojni Dejan je kao samohrani otac iza sebe ostavio troje djece. O vremenu posljednjeg ispraćaja staviti ćemo obavijest čim je dobijemo. Dejane, laka ti hrvatska gruda i počivao u miru Božjem  - objavila je UDVDR na Facebooku.

U Goli su svi zaprepašteni ovim činom.

Kako govore mještani, Slivarova prva žena Ivka je bila posebna žena, kako kažu, duša od čovjeka. Slivarovi su tada, kada je ona bila živa,  živjeli od gostionice koja se nalazi 200-tinjak metara od obiteljske kuće i dok je ona vodila tu gostionicu, sve je bilo u redu. Nažalost, ona je umrla prije pet godina od karcinoma od kojeg je bolovala pet godina. Da je bila dobra i draga žena, govore nam mještani Gola, svjedoči i činjenica da joj je Dejan, do jučer svaki dan odlazio na groblje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:06

Nevjenčanu suprugu je upoznao nekih dvije godine nakon smrti prve žene i ona je oko dvije godine živjela s njim u Goli, a inače je iz Rijeke. Lani je otišla i prije mjesec dana došla natrag i to trudna, kažu mještani. Bila je slabo komunikativna i za razliku od prve žene, nije s nikim razgovarala.

Motiv ubojstva - patološka ljubomora?

Kako neslužbeno doznajemo, motiv ubojstva je patološka ljubomora od koje je bolovala njegova 28-godišnja nevjenčana žena. Ona mu je kuhinjskim nožem zadala nekoliko udaraca i to pred dvoje njegove djece. U toj traumi, Dejanov sin, koji ide u osmi razred, pokušao je spasiti ocu život tako što je skinuo tenisicu i prislonio na očevu ranu na prsima iz koje je liptala krv. Dejan je,  kako smo čuli, samo uspio nešto promrmljati i srušio se mrtav.

U sobi je bilo i njegovo drugo dijete, kćer koja ide u peti razred, a treće dijete, kćer koja ide u prvi razred srednje škole, nije bila u kući u tom trenutku.

Nakon dojave i dolaska policije, osumnjičena ih nije pustila u kuću, te su morali nasilno ući, gdje su zatekli muškarčevo beživotno tijelo u lokvi krvi i prestravljeno dvoje djece koje su nazočili sceni kao iz najgorih horor filmova. Pretpostavlja se da je najstarije dijete u vrijeme ubojstva bilo izvan kuće te da je ono „alarmiralo“  postaju pogranične policije koja je o strašnoj tragediji nazvala kolege u Koprivnicu.

Slivarova djeca smještena su kod njegovog brata

Slivarova djeca smještena su kod njegovog brata u kući koja se nalazi 200-tinjak metara dalje. 

Dok je prva žena bila živa, mještani navode da su bili jako vrijedna, utjecajna i marljiva obitelj, svi za njegovu prvu ženu Ivku imaju samo riječi pohvale,  dok za ovu drugu, nevjenčanu ženu, koja mu je oduzela život, ne žele puno govoriti, osim što kažu da s nikim nije razgovarala i da je bila 'onako, malo čudna' i vjerojatno jako ljubomorna, što ju je i nagnalo na takav strašan zločin.

Užas kod Koprivnice: Izbola ga nožem dok se igrao s djecom?
Užas kod Koprivnice: Izbola ga nožem dok se igrao s djecom?

Inače se Dejan bavio poljoprivredom i prijevozom stoke jer je njegov brat ugledni koprivnički mesar, pa je Dejan prevozio stoku i na taj način je vjerojatno, dolazeći u Rijeku, i upoznao ženu koja mu je zbog svoje patološke ljubomore i presudila.

Mještani Gole kažu da se ne sjećaju da se ikada nešto ovakvo dogodilo, ne samo u Goli, već i u obližnjim naseljima.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU: 

ubojstvo ubojstvo
9
| Foto: e-Podravina.hr
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava