Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Maloljetnik je imao 4 promila u krvi, porazbijao vrata i prozore

Sedam maloljetnika je hospitalizirano u Klaićevoj bolnici u novogodišnjoj noći. Jedan od njih nanio veću materijalnu štetu. Osim što je imao 4 promila alkohola u krvi, bio je i pod utjecajem opijata

Foto: Goran Jakuš/Pixsell
70 komentara

Djelatnici Dječje bolnice u Klaićevoj kažu da je iza njih mirna noć, iako su na hitnoj imali pune ruke posla s alkoholiziranom djecom, a ne toliko s ozljedama od petardi. Čak sedmero maloljetnika je hospitalizirano. 

Bolnica je pretrpjela veću materijalnu štetu jer je maloljetnik (14), pod utjecajem alkohola i opijata, počeo divljati, javlja portal Vijesti.hr. 

U Klaićevu je stigao 31.12. i izmjerena su mu 4 promila alkohola u krvi. Nalaz je otkrio da mu se u organizmu nalaze i drugi opijati. Odveden je na detoksikaciju u zasebnu prostoriju, a na kraju cijelog procesa je počeo divljati. Najprije ga je probao smiriti dežurni liječnik, a onda i medicinsko osoblje. 

Kada nisu uspjeli, pozvali su zaštitara koji ga također nije mogao staviti pod kontrolu. Nakon toga je intervenirala policija koja je maloljetnika odvela u Kukuljevićevu, odnosno u psihijatrijsku bolnicu za djecu i mladež. 

Dok je divljao, 14-godišnjak je porazbijao vrata, prozore, namještaj, televizor i sanitarni čvor u prostoriji. Kako Vijesti.hr neslužbeno doznaju, u njegovoj okolini tada nije bilo drugih pacijenata ili roditelja. 

Možda vas zanima i ovo:
Message