Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Mama je krenula iz Zagreba u Berlin. Jeste li ju igdje vidjeli?'

Iako je trebala putovati do Berlina, Željka Mendek je navodno izašla u Beču. Pokušala je kontaktirati svoju kćer. Od tada joj se gubi svaki trag, a njezina obitelj apelira na sve koji su ju vidjeli da im se jave

Foto: Privatni album
47 komentara

Željka Mendek je u subotu u 14:40 krenula s Autobusnog kolodvora u Zagrebu prema Berlinu. Do svog odredišta nije stigla, napisala je njezina kćer Ivona na svom Facebook profilu. Putovala je Flixbusom, linijom N60. 

- Na putu do Berlina, bus je prolazio kroz Beč, Prag, Dresden i u samom Berlinu stao je na četiri stanice: Berlin Flughafen Schönefeld, Berlin Südkreuz, Autobusni kolodvor(ZOB) i Tegel Flughafen(aerodrom). Nešto prije Beča bila je u kontaktu sa svojom sestrom, a mene osobno pokušala je dobiti preko Messengera od jedne gospođe iz busa koju sam naknadno kontaktirala jer mi je zahtjev za poruku stigao kasnije - napisala je Ivona Mendek. 

Foto: nestali.hr

Kako je naknadno saznala od te gospođe, njezina majka Željka također je izašla u Beču, no gospođa nije sigurna je li se udaljila od kolodvora ili je samo bila na pauzi dok je bus stajao. Gospođa je izašla u Beču i udaljila se od kolodvora jer je to bilo njezino odredište. 

- Od tada joj se gubi svaki trag. Nama se više nije javljala. Niti na naše brojne pozive na mobitel niti putem interneta - napisala je Ivona te apelirala na sve koji su s njezinom majkom bili u busu da joj se jave. 

Željka Mendek je u trenutku nestanka na sebi imala krem jaknu, plave traperice, crne cipele do gležnja i crnu torbu. Visoka je 168 cm, ima plavu kosu i zeleno-smeđe oči. 

Možda vas zanima i ovo:
Message