Obavijesti

News

Komentari 106

Mama prijetila sucima i uništila semafor: Ipak ne ide u pritvor

Mama prijetila sucima i uništila semafor: Ipak ne ide u pritvor
3

Revoltirana time što je njezin sin (18) dobio crveni karton na malonogometnom turniru u Ivankovu, bijesna mama (39) sišla je s tribina napala suca i razbila upravljački sustav semafora

VIDEO

Bijesna mama, koja je u petak 5. siječnja napala suca tijekom nogometnog turnira u Ivankovu i razbijala skupu opremu, neće u pritvor. Kako je u utorak izvijestilo Općinsko državno odvjetništvo u Vukovaru, mamu (39) iz Ivankova su ispitali te kazneno prijavili zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari. Načelnik općine Marko Miličević već je ranije najavio da su podnijeli odštetni zahtjev na iznos od oko 34.000 kuna. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

Sinu ste mi dali crveni? Sada ću ja vama, suče, pokazati...
Sinu ste mi dali crveni? Sada ću ja vama, suče, pokazati...

U Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja hrvatske državljanke (1978.) zbog osnovane sumnje da je počinila kaznena djela prijetnje iz čl. 139. st. 2. Kaznenog zakona i oštećenje tuđe stvari iz čl. 235. st. 1. Kaznenog zakona. (9. 1. 2018.)

Osnovano se sumnja da je osumnjičenica 5. siječnja 2018. oko 22,00 sati, u sportskoj dvorani u Ivankovu u kojoj se održavao malonogometni turnir, revoltirana time što je glavni nogometni sudac iz igre isključio njezine maloljetne sinove, tijekom prekida nogometne utakmice sišla s tribina i; u cilju zastrašivanja nogometnog suca i uništenja tuđe stvari; ušla u igralište te prišla nogometnom sucu koji je stajao iza zapisničkog stola. Osnovano se sumnja da je uzela sa stola upravljački sustav semafora i bacila ga prema glavi nogometnog suca upućujući mu istovremeno pritom prijeteće riječi. Upravljački sustav semafora se razbio, a sve opisano izazvalo je kod nogometnog suca osjećaj straha za njegov život.
Nakon ispitivanja osumnjičenice, ona je puštena na slobodu te će u navedenom predmetu biti otvoreno istraživanje radi provođenja daljnjih dokaznih radnji. 

Podsjetimo, utakmica juniora odvijala se bez incidenata do trenutka u kojem je 18-godišnji igrač, inače junior prvoligaša iz Vinkovaca, isključen zbog, kako doznajemo, nedoličnog vrijeđanja suca i namjernog udaranja protivničkog igrača tijekom prekida zbog prekršaja. Prvo je reagirao njegov otac, koji je vodio momčad, a nakon što su isključili i njega, s tribina ulazi igračeva majka i tad počinje pravi šou. Bijesna mama prilazi stolu za kojim su sjedili organizatori, viče na njih, ruši stol na kojemu se nalazila skupa oprema i pokušava jednoga udariti nečime sa stola. Od načelnika Općine Ivankovo Marka Miličevića doznajemo da su sve prijavili policiji koja istražuje slučaj.

- Podnijeli smo prekršajne prijave zbog remećenja javnog reda i mira. Tražili smo da im se, prema Zakonu o sportu, izreknu i dvije godine zabrane sudjelovanja na sportskim natjecanjima te podnijeli kaznene prijave zbog napada na službenu osobu i oštećenja tuđe stvari - potvrdio nam je načelnik i dodao kako zbog istrage ne može iznositi nikakve informacije.

Prema njegovoj procjeni, u divljačkom napadu stradali su sustav za upravljanje semaforom vrijedan oko 30.000 kuna i dio razglasa. Sudac kojeg su napali zadobio je lakše ozljede.

- Ovo je bilo prvi put da je općina preuzela organiziranje turnira. Na njemu je sudjelovalo više od 50 ekipa svih generacija. Ovo neka bude opomena svima da se takve stvari neće tolerirati - rekao je načelnik koji se priopćenjem oglasio i na svojoj stranici na Facebooku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21