Obavijesti

News

Komentari 37

'Mami je bitnija skupa lutkica, nego ja koja sam joj kćerka'

'Mami je bitnija skupa lutkica, nego ja koja sam joj kćerka'
3

Lutkicu, koja izgleda poput pravog novorođenčeta, Ashleigh je kupila nakon prekida sa partnerom. Nazvala ga je Finlay. Kupila mu je krevetić, kolica, odjeću, igračke

VIDEO

Britanka Ashleigh Kirby (36) iz Hampshirea je nakon bolnog prekida počela biti opsjednuta bebama. Iz straha da više neće imati djece izrasla je čudna opsesija. Uz svoju kćerku Becky (12) Ashleigh ima i 'sina' Finlaya, no zapravo radi se o lutki koja izgleda kao da je živa. Kupila ju je za oko 2000 kuna neposredno nakon prekida sa partnerom. Britanka kaže kako je htjela posvojiti dijete nakon prekida, no bila je 'prelijena' za to. 

Ashleigh lutku tretira kao pravo dijete. Uredila je sobu za njega, kupila mu krevetić, igračke, odjeću, sjedalicu za automobil i kolica. Namjerava uskoro proširiti svoju 'obitelj'. Kupit će curicu koju će nazvati Summer. 

- Oduvijek sam smatrala kako mi nešto fali u životu, a kada sam vidjela te lutkice znala sam da je to to. Lutkice su za mene zamjena, imam vrlo izražene majčinske osjećaje - kaže za sebe Ashleigh.

Na ideju o kupnji lutkica, koje izgledaju poput živih beba, došla je nakon što je odgledala dokumentarac o izradi tih lutka. Svaka dlačica, trepavica, obrva ili pak vlas kose ručno je stavljana na lutku jedna po jedna. Premazane su posebnom bojom kako bi im koža izgledala poput ljudske, a imaju i noktiće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Britanka svoju lutku tretira kao pravog sina. Šeće se s njom po parku zajedno s ostalim majkama, vozi je u autu, hrani, igra se s njom, uspavljuje ju. Nezaposlena Ashleigh, koja godišnje dobiva 13.000 funti posebnih dodataka i doprinosa, mjesečno troši na lutku kao i na svoju pravu kćer. Becky ističe kako svog 'brata' skriva od vršnjaka, a majčinu opsesiju smatra čudnom. 

- Sve mi je to jezovito. Ne razumijem ju. Ne mislim da je mami Finlay draži od mene, ali mi ne posvećuje jednako pažnje kao prije - kaže za Daily Mail Becky koja tvrdi da majka više vremena provede sa lutkom nego s njom koja joj je prava kćer. 

Lutkice koje sliče na novorođenče izrađuje umjetnica Yvonne Walters (56), koja kaže kako joj većina narudžbi dolazi od roditelja kojima su djeca preminula kako bebe.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag