Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Marić: Nemoguće je očekivati da će baš svi podržati reforme

Kazao je kako program konvergencije koji će Vlada sutra predstaviti govori o paketu reformi koje Vlada namjerava provesti u ovoj i idućim godinama

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
23 komentara

Ministar financija Zdravko Marić u srijedu je, na najave dijela stranaka vladajuće koalicije da neće podržati Vladin program reformi, kazao kako je riječ o reformama u kojima je puno zainteresiranih strana te kako je stoga nemoguće očekivati da će ih svi podržati.

"Sigurno da će biti još vremena za dodatnu komunikaciju kada krene operacionalizacija svih tih mjera koje ćemo sutra predstaviti, kako unutar vladajuće koalicije tako i s javnošću. O tome vodimo računa, a u konačnici morate i očekivati da, s obzirom na to da se radi o određenim najavama promjena u područjima u kojima uvijek ima jako puno zainteresiranih strana, nitko ne očekuje da će svi biti za i suglasni s tim", rekao je Marić novinarima u Saboru.

Kazao je kako program konvergencije koji će Vlada sutra predstaviti govori o paketu reformi koje Vlada namjerava provesti u ovoj i idućim godinama, a kao prioritete je ponovno istaknuo gospodarski rast i zapošljavanje te stabilizaciju i smanjivanje udjela javnog duga u BDP-u.

"Ovaj plan i program reformi koji ćemo sutra predstaviti, a i sve skupa što imamo unutar ekonomske politike Vlade, upravo je na tom tragu", rekao je Marić.
 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message