Obavijesti

Promo sadržaj

Marijana Batinić zasjala u Parizu uz prekrasnu Gal Gadot

Marijana Batinić zasjala u Parizu uz prekrasnu Gal Gadot
6

Trčeći između posla i obitelji, zaštitno lice emisije „Ljubav je na selu“, Splićanka Marijana Batinić ipak svojoj publici uspijeva prenijeti dašak svog života kroz fotografije

Trčeći između posla i obitelji, zaštitno lice emisije „Ljubav je na selu“, Splićanka Marijana Batinić ipak svojoj publici uspijeva prenijeti dašak svog života kroz fotografije. Međutim, uhvatiti savršen kadar u nepovoljnim uvjetima ili uslikati brzinski selfie je puno više od samog „stiskanja“ okidača.

Okinuti kvalitetnu fotografiju od nedavno joj olakšava novi pametni telefon Huawei P20 Pro koji je prošli tjedan premijerno predstavljen u Parizu. 

Istražujući čari Pariza, ali i novog Huawei P20 Pro, Marijana je i sama zasjala na na crvenom tepihu gdje se našla bok uz bok s Gal Gadot, novom službenom Huawei ambasadoricom poznatoj po ulozi DC-vog filmskog serijala Wonder Woman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

„Divno je opet posjetiti grad svjetla, taj čarobni Pariz, prošetati crvenim tepihom i provoditi vrijeme s poznatom hollyvudskom Gal Gadot, a ujedno i ovjekovječiti taj trenutak najboljom trostrukom kamerom na svijetu“, izjavila je Marijana. 

Možemo sa sigurnošću reći da su obje i u svom privatnom životu prave superjunakinje koje balansiraju između poslovnog i privatnog života. Odraz su elegancije, jednostavnosti i kreativnosti,  baš kao i novi Huawei P20 Pro, što ga čini dostojnim suputnikom jedne superjunakinje i svih izazova pred kojima se nađe.

Naime, riječ je o pametnom telefonu koji uz software pojačan umjetnom inteligencijom velikom brzinom prepoznaje scenu i subjekt fokusa fotografije te u što kraćem vremenu automatski podešava parametre za što bolju fotografiju. Uz prvu na svijetu trostruku Leica kameru rezultat su prekrasne fotografije visoke rezolucije, oštrine i savršeno balansirane eksopzicije, bilo da se radi o dnevnim ili noćnim fotografijama.

Uz to, Huawei P20 Pro i Huawei P20 se mogu pohvaliti i s 5x optičkim povećanjem koji ne smanjuje kvalitetu fotografije niti je zamućuje, kao i s 4D fokusom koji predviđa objekte u pokretu te pomoću umjetne inteligencije osigurava preciznost i oštrinu.

Ono čime Huawei također oduševljava svoju publiku, pogotovo pripadnice ženskog spola, je njegov otmjen i elegantan dizajn te posebno zanimljiva Twilight boja koja se preljeva ovisno o svjetlosti. Za Marijanu, koja pomno pazi na svaki modni detalj, Huawei P20 Pro time se savršeno uklapa u njezin svijet.

Više Marijaninih fotki možete pronaći na njenom Instagram i Facebook profilu.

A svoj Huawei P20 Pro možete kupiti kod operatera te u slobodnoj prodaji od sredine travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6,499 HRK, a do 15. travnja i putem prednarudžbe uz koju na dar dobivate Huawei Envizion 360 kameru. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive