Obavijesti

News

Komentari 43

Marijina majka: Htjela bih kuću, ali moju Mariju nisam prodala...

Marijina majka: Htjela bih kuću, ali moju Mariju nisam prodala...
4

Ne sjećam se njenog imena. Vjerovala sam joj jer mi je rekla da će se za Mariju brinuti kao za svoje dijete, ispričala je Saša Ruševa, koja je Mariju dala na čuvanje

VIDEO

Prošlog tjedna je DNK test potvrdio kako je Saša Ruševa iz Bugarske biološka majka djevojčice Marije, koju su pronašli u romskom naselju u Grčkoj. 

- Ona je moje dijete. Volim je. Rodila sam je. Reći ću Mariji da sam joj majka, a Atanas joj je otac. Pobrinut ću se za nju jer je moja. To se ne može promijeniti - rekla je Saša za CNN. Policija inače istražuje obitelj Rušev, zbog sumnje da su svoju kćer prodali romskoj obitelji iz Grčke.

Christos Salis i Eleftheria Dimopoulo, par kod kojeg je djevojčica pronađena, optuženi su za otmicu djevojčice, a oba para poriču bilo kakvo kršenje zakona. 

- Ljudi govore da sam dobila novac za Mariju. Cijelo vrijeme se u medijima govori da sam dobila novac, ali zar stvarno mislite da bih prodala svoju kćer? Siromašna sam i htjela bih si sagraditi kuću - rekla je Saša. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ruševa je ispričala kako je sa suprugom 2009. godine otputovala u Grčku, gdje je on tražio posao. Kaže kako je njena najstarija kćer Katia (20) čuvala ostalu djecu. Kaže kako nije ni bila svjesna da je trudna, a rodila je dok je bila u Grčkoj.

Nekoliko mjeseci kasnije ona i suprug su se zaposlili na farmi naranača, a žena koja je također ondje radila je nakon par dana shvatila da se Saša ne može brinuti o kćeri pa joj je predložila da joj je ona pričuva.

- Dala mi je svoj broj telefona i rekla mi da joj se javim kada se vratim kući. Kad sam se vratila nakon par dana nazvala sam je i htjela sam da mi vrati kćer, ali je mobitel bio ugašen - objasnila je Saša. Iako je policija tereti da je osobno grčkom paru predala kćer, Saša tvrdi da nikada u životu nije njih vidjela. Ispričala je i kako se ne sjeća puno detalja o ženi kojoj je dala Mariju na čuvanje. 

- Ne sjećam se njenog imena. Vjerovala sam joj jer mi je rekla da će se za Mariju brinuti kao za svoje dijete. Ipak, sjećam se točno posljednjeg puta kada sam Mariju vidjela. Srce mi se slomilo te sam je poljubila. Bila sam zabrinuta za nju - rekla je Saša.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a