Obavijesti

News

Komentari 141

Marin Čolak (26) je još kao maloljetnik izazivao nesreće

Marin Čolak (26) je još kao maloljetnik izazivao nesreće
5

Čolakov prijatelj tvrdi kako je kobnog petka na autocesti utrkivalo pet auta. Dodao je kako vjeruje da će Marin dobiti zasluženu kaznu. Na duši će nositi smrt djevojke

VIDEO

Znam da je kriv, ali ne treba ga dodatno osuđivati. Njemu sada slijede najteži trenutci jer na duši nosi život djevojke. Ovo je poruka mladima da autoceste nisu za utrke, rekao nam je bliski prijatelj Marina Čolaka (26), koji je u petak skrivio sudar u kojem je poginula Dubrovčanka Ivana Obad (20). Marinov prijatelj dodao je kako vjeruje da će Marin dobiti zasluženu kaznu. Kako se kreće u automobilističkim krugovima, kazao je da je iz prve ruke saznao da su se tog dana na autocesti sa Čolakom utrkivala još četiri automobila. Ivana, studentica koja je s njim bila u automobilu, navodno je živjela u njegovom stanu na zagrebačkoj Pešćenici. Marin je obožavao utrke, a kada nije vozio sate bi provodio na simulatoru vožnje. Na Grobniku je prije sedam godina, nezadovoljan sudačkom odlukom, nasrnuo na redara i udario ga kacigom u glavu. Kacigu je zatim bacio kroz staklo koje je ozlijedilo dvoje ljudi. Mladi automobilistički as od nesreće se oporavlja u karlovačkoj bolnici.

- Stanje Marina Čolaka je stabilno, postoperativni tijek ide dobro. Već bi sljedeći tjedan mogao biti pušten iz bolnice - rekao je Nedjeljko Strikić, ravnatelj Opće bolnice Karlovac. Dalibor Opačak (33) u čiji je Nissan udario Čolak prije slijetanja Ferrarijem s ceste od nesreće je pod tabletama za smirenje.

- Jako mi je teško palo sve što se dogodilo. Izražavam sućut obitelji poginule djevojke. Nemojte me pitati ništa oko nesreće, moje svjedočenje je u policijskom izvješću. Nismo se utrkivali niti smo divljali po cesti - kazao je Opačak.

Razbio dva auta u centru Zagreba

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Čolak je prije 10 godina, kao maloljetnik, u centru Zagreba, prolazeći kroz crveno svjeto na semaforu razbio dva automobila.

Jurio i zabio se u stražnji dio auta

Prva prometna nesreća nije ga smirila. 2002. godine je, vozeći prebrzo, udario u stražnji dio drugog automobila.

Vozio unatrag i "pokupio" auto

2003. Čolak je vozio unatrag i zabio se u drugi automobil. Posljednjih sedam godina nije imao drugih prometnih nesreća.

>>> O pogrebu Ivane Obad čitajte OVDJE

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe
NOVA SAZNANJA?

Četvrti je dan potrage za malom Dankom (2) u Srbiji! Na mjesto događaja stigle specijalne ekipe

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.