Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Marina Kaštela: Hrvatski Dani male brodogradnje

Ovogodišnje 11. izdanje ove manifestacije organizirat će se u novom terminu od 4. do 7. travnja, na novoj lokaciji, a to je novosagrađeni istočni dio prekrasne Marine Kaštela

Foto: DMBH

Ovaj događaj i nadalje zadržava trend predstavljanja jedrilica, motornjaka i gumenjaka, koji su predmet interesa, stvarnih mogućnosti i potreba hrvatskog čovjeka, koji svoj život i svakodnevne potrebe vezuje uz naše more i otoke. Na dijelu manifestacije prigodno nazvanim Sajam turističkih atrakcija osjetan je nastavak trenda rasta u predstavljanju noviteta koji koriste električni pogon.

Foto: DMBH

Tako će se posjetitelji moći upoznati s električnim vanbrodskim motorima "ePropulsion", hidrofoil električnom daskom "eFoilFly – NeptunX", a novitet su i plutajuće platforme "NautiBouy", no naravno one ne trebaju nikakav pogon, pa ni električni. Ponudu će oplemeniti i tehnološki unaprijeđeni električni motocikli i mopedi nove generacije. Ovogodišnje izdanje sigurno će potpomoći i promociji i plasmanu turističke sportske i outdoor opreme, kao i razvoju ukupne turističke ponude naše obale i priobalja. Nova lokacija dodatna je promocija ne samo marine Kaštela već i grada Kaštela kao zanimljive turističko-nautičke destinacije. 

Tema: Promo sadržaj

Message