Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Masovna tučnjava u Rovinju: Policija prijavila četvero ljudi

Gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga je ogorčen svime najavio kako će gradom sad više patrolirati komunalni redari, a uz njih će angažirati se i zaštitari koji će ih pratiti u stopu

Foto: Snimio citatelj/24sata
0 komentara

Kako smo već izvijestili, u subotu 13. srpnja oko 13 sati, u trgovini u Ulici Carera u Rovinju, došlo je do svađe između nekoliko osoba oko prodaje odjevnih predmeta. Sudionici događaja potom su izašli na ulicu, gdje su nastavili narušavati javni red i mir, a nekoliko od njih se i fizički sukobilo. Nitko od njih nije tražio liječničku pomoć.

VIDEO: SUKOB U 'CARERI' Masovna tučnjava u Rovinju: Potukli se prodavači tekstila

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, policija će sada podnijeti optužne prijedloge nadležnom sudu protiv 45-godišnjaka, 56-godišnjaka, 62-godišnjaka i 41-godišnjakinje, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja i nad 20-godišnjakom zbog sumnje da je počinio prekršaj iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Policija i dalje nastavlja utvrđivati sve okolnosti događaja, a kako prenosi neki lokalni istarski mediji očito se nešto slično neće niti ponavljati.

MASOVNA TUČNJAVA U ROVINJU BB Hamdija o incidentu: Samo sam pokušao smiriti situaciju...

Naime, gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga je ogorčen svime najavio kako će gradom sad više patrolirati komunalni redari, a uz njih će angažirati se i zaštitari koji će ih pratiti u stopu. 

Možda vas zanima i ovo:
Message