Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Mastercard nagrađuje:Osvojite putovanje u Disneyland

Prijavite se na natječaj koji traje do 2. rujna i sa svojim mališanima doživite avanturu iz bajke.

Želite da vaše dijete leti na leđima slonića Dumba i prođe kroz Trnoružičin dvorac, a uz to doživi san svih klinaca i posjeti svih pet magičnih zemalja Disneylanda u Parizu?  


Ako je vaš mališan strastveni ljubitelj Disneyjevih filmova i zajedno sanjate o tome da uživo upoznate Mickeyja Mousea, Snjeguljicu ili Pinokija, imamo za vas odlične vijesti. Mastercard, kao partner Disneylanda Paris, omogućava da osvojite putovanje u Disneyland Paris za četveročlanu obitelj i iz prve ruke doživite iskustvo iz animiranih filmova. 


Kako biste pristupili nagradnoj igri i dobili priliku osvojiti ovu vrijednu nagradu, trebate u obliku komentara na Facebook stranici Mastercarda Hrvatska podijeliti kojeg Disneyjevog lika bi vaši mališani željeli osobno upoznati i zašto. Uz to, trebate označiti prijatelja/icu ili člana obitelji i pozvati ga/je da sudjeluje. Autor ili autorica najboljeg komentara prema izboru žirija osvaja Priceless vikend paket u Disneylandu u Francuskoj od 13. do 15. rujna 2019.


Uz prijevoz, nagrada uključuje dva noćenja u hotelu Disney Newport Bay Club za četiri osobe (do dvije odrasle osobe i do dvoje maloljetne djece) s doručkom. Sretni dobitnici će imati priliku uživati i u jednoj posebnoj večeri te će dobiti ulaznice za park za sva tri dana, poseban pristup događajima, paradama i drugim iznenađenjima, upoznavanje s Disneyjevim linkovima i Mastercard® prepaid karticu s određenim iznosom.
Nagradni natječaj počinje 28. kolovoza, a traje do ponoći 2. rujna, dok će dobitnik ili dobitnica biti objavljeni 3. rujna 2019. Za detalje posjetite Mastercard Hrvatska  

 

Tema: Promo sadržaj

Message