Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Matija Cvek, Saša i Mladen od TBF-a napravili novu himnu

Nakon što se prvi singl "Visine" približio milijun pregleda na YouTube-u, a drugi "Praviš me ludim" prometnuo u radijski hit - Matija Cvek nastavlja niz uspješnica novim glazbenim brojem

0 komentara

Nakon što se prvi singl "Visine" približio milijun pregleda na YouTube-u, a drugi "Praviš me ludim" prometnuo u radijski hit - Matija Cvek nastavlja niz uspješnica novim glazbenim brojem i to u društvu splitskih legendi hip hopa.

Saša Antić i Mladen Badovinac od TBF-a pridružuju mu se na novom singlu "Probudi se".


Spot za pjesmu potpisuje Filip Filković Philatz koji iza sebe ima spotove Gibonnija, Massima, Vatre i Mile Kekina, a kuriozitet je da se u njemu pojavljuju brojni prijatelji Matije Cveka i neka poznata lica te se snimanje pretvorilo u pravi tulum.

Matija Cvek jedan je od rijetkih mladih izvođača koji su ujedno i autori svoje glazbe i tekstova, a ovaj put potpisuje glazbu uz pomoć Alana Dovića. Tekst također potpisuje sam Matija, a Saša Antić zaslužan je za dio koji u tipično TBF-ovskoj maniri poziva na ljubav i #ZaboliMeKiki stanje uma.

Ovo je pjesma koja je u Matijinoj ladici stajala čak 4 godine i napisao je kao uputu mlađem sebi. Otuda poruka pjesme: "Probudi se, pokreni se, oslobodi se, trudi se, ne zanemari se..."

O samoj suradnji s Matijom, Mladen Badovinac je rekao:
"Uvijek smo podržavali nove ljude koji dolaze i koji se trude stvarati novu glazbu. Matija je sjajan pjevač, ali i autor i trudi se pisati svoju glazbu. To je ono što je budućnost."

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message