Obavijesti

Promo sadržaj

Maus Maky izbacio novu kolekciju sunčanih naočala. Oduševljeni smo dizajnom

Maus Maky izbacio novu kolekciju sunčanih naočala. Oduševljeni smo dizajnom
5

Mikro sunčane naočale u stilu 90-ih u proteklih su nekoliko sezona u potpunosti izdominirale našim tržištem pa stiže odlična vijest za ljubiteljice većih modela – predimenzionirani okvir vraća se na modnu scenu!

Uvijek ukorak sa svjetskim trendovima, popularni brend sunčanih naočala Maus Maky lansirao je novi model kojemu ljubiteljice mode neće moći odoljeti. Riječ je o oversized sunčanim naočalama pod nazivom Isa, koje svojim modernim dizajnom naglašavaju suvremenu žensku privlačnost.

Novi dizajn brenda Maus Maky savršen je spoj elegancije i ležernog stila koji nas neodoljivo podsjeća na chic okvire popularne 70-ih godina prošlog stoljeća. Profinjene linije odražavaju najnovije trendove suvremenih dizajnerskih naočala, a elegantna silueta odlična je nadopuna svakodnevnim modnim kombinacijama. Predimenzionirane leće ovog neodoljivog modela dolaze u tri bojesivoj, plavoj i smeđoj, a zaokružene su sofisticiranim zlatnim okvirom koji im daje dašak glamura.

Naručite OVDJE svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

Osim što izgledaju glamurozno, sunčane naočale Isa imaju svoju praktičnu stranu – štite osjetljivu kožu oko očiju od štetnih sunčevih zraka, ali i od znatiželjnih pogleda. Svaki model ovog popularnog brenda odlikuje visoka optička preciznost. Leće su izrađene od mineralnog stakla s UVA i UVB zaštitom, dok su preostali materijali posebno dizajnirani tako da svaki okvir čine laganim, udobnim, ali i mehanički čvrstim.

Ako ne preferirate velike okvire i vjerni ste klasičnim oblicima, u Maus Maky ponudi pronaći ćete i najlegendarnije modele sunčanih naočala poput Aviatora, Rounda, Panto i CatEyea, koji će vas na prvi pogled osvojiti svojim vrhunskim dizajnom. Svaki model dostupan je u nekoliko različitih kombinacija boja okvira i stakala, što svima daje dovoljno izbora da odaberu svoju idealnu kombinaciju. Uz sunčane naočale u paketu se nalaze i praktična kožna futrola, krpica za čišćenje, upute i dizajnerska kutija.

Bilo da ste ljubiteljica velikih sunčanih naočala ili klasičnih modela i u potrazi ste za novim parom, sigurni smo da ćete u Maus Maky ponudi pronaći novi par u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled. U tijeku su odlični popusti pa ne propustite ugrabiti svoj omiljeni model po sniženoj cijeni.

Naručite OVDJE samo DANAS svoje Maus Maky sunčane naočale uz popust do 60% >>

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu