Obavijesti

News

McDonalds pored burgera nudi i priliku za zaradu. Evo kako

McDonalds pored burgera nudi i priliku za zaradu. Evo kako
1

Prošle godine, cijena dionica McDonald’sa je porasla čak 26%, a prema Financial Timesu, do kraja ove godine mogla bi porasti dodatnih 14%

Iskoristite priliku i uzmite besplatnih 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi i zaradite na cijeni dionica McDonald’sa.

Besplatnih 50€ za trgovanje možete preuzeti ovdje.

McDonald’s je odlučio proširiti svoje tržište i na Aziju. Nedavno je objavljeno da će ovaj gigant među restoranima brze hrane u Kini, Hong Kongu i Južnoj Koreji u sljedećih 5 godina otvoriti 1500 novih restorana. U ovoj regiji, McDonald’s već ima 2800 restorana, ali fokus ovog novog plana bit  će uglavnom Kina.

Kina je trenutno treće tržište McDonald’sa po veličini, iza SAD-a i Japana, ali se kompanija nada da će Kina uskoro skočiti na drugo mjesto, što ne bi trebalo predstavljati prevelik problem, jer Kina ima najveću stopu rasta, po pitanju potrošnje njenih proizvoda. U prvom kvartalu, prodaja u već postojećim restoranima, porasla je 3,6%, što je između ostalog utjecalo i na rast cijene dionica ove tvrtke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pored toga, nedavno objavljen izvještaj o poslovanju tijekom prvog kvartala ove godine, pokazao je bolje rezultate nego što su ekonomisti očekivali. Nova platforma u ponudi ovog lanca restorana brze hrane, koja obuhvaća cijelodnevni doručak, pokazala se više nego uspješnom.

S ciljem uspješnije borbe s konkurencijom, kao što su Chipotle Mexican Grill i Shake Shack, McDonald’s je od listopada prošle godine omogućio svojim gostima da cijelog dana naručuju jela, koja su se ranije nudila samo u prijepodnevnim satima. Ovaj potez značajno je povećao prodaju, a samim time i zaradu.

U prvom kvartalu, McDonald’s je ostvario prihod od 5,9 milijardi dolara. Rast zarade na godišnjoj razini bio je nevjerojatnih 46%, a prihodi od franšiza su porasli 5% na 2,15 milijarde dolara.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'
JOŠ JE NISU PRONAŠLI

Obustavili potragu za Dankom (2) u Srbiji. Djed: 'Bugarska je blizu, bojim se da je oteta...'

Djevojčicu od jučer traže stotine ljudi. Tu su volonteri, policija, potražni psi, Gorska služba spašavanja, rudari, helikopteri, termovizijske kamere...

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Susjedi sumnjičavi: 'Nestanak je prijavila tek sat i pol nakon...'

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...
Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu