Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

U šumi našli auto medicinskog tehničara ukraden s parkinga

Dok je Antonio Gašpar odrađivao smjenu u trajanju od 24sata u Vinogradskoj bolnici, lopov mu je s parkirališta ukrao Audi A3 iz 2014. godine vrijedan oko 100.000 kuna. Policija je auto ubrzo našla.

Foto: Privatni album
24 komentara

Dok je medicinski tehničar Antonio Gašpar sa svojim timom u zagrebačkom KBC  Sestre Milosrdnice odrađivao zahtjevnu smjenu od 24 sata rada, s parkirališta bolnice ukraden je automobil, sivo-smeđi Audi A3 iz 2014. godine registarske oznake ZG-3161-HG. 

- Zbog situacije oko korona virusa na smjenu sam stigao u srijedu oko 6:30. Auto sam ostavio na parkingu kao i svaki puta. Danas oko 8.30 kad sam izašao iz bolnice auta na parkingu više nije bilo.. Nevjerojatno. Ne znam što da vam kažem – ispričao nam je potpuno šokiran medicinski tehničar koji kao i svi u zdravstvenom sustavu od početka epidemije korona virusa daju sve od sebe u brizi za građane ove zemlje. 

Ovo nije prvi auto koji mu je ukraden. U lipnju prošle godine nepoznati lopovi ukrali su mu VW Golf, koji nikada nije pronađen.  Gašpar ne gubi nadu i vjeruje da će policija uspjeti pronaći lopova, ali i njegov automobil, kao što je to bilo u slučaju medicinske sestre iz zagrebačkog KB Sveti Duh.

- Auto je na kredit. Psihički i financijski više ovo ne mogu podnijeti u ovako kratkom roku – kratko je kazao medicinski tehničar.

Automobil je vrijedan oko 100.000 kuna. Policija je rekordno brzo pronašla automobil i to u šumi u blizini Roginine ulice.Očevid je obavljen, a kriminalističko istraživanje se nastavlja.

 

Možda vas zanima i ovo:
Message