News

Komentari 0

Medved nakon izlaznih anketa: HDZ ostaje pobjednička stranka

Medved nakon izlaznih anketa: HDZ ostaje pobjednička stranka

Zamjenik predsjednika HDZ-a Tomo Medved izjavio je nakon objave izlaznih anketa da HDZ ostaje pobjednička stranka i da dosad nije izgubio niti jednu općinu ili grad.

Nakon što smo vidjeli prvi krug izlaznih anketa možemo konstatirati da HDZ ostaje pobjednička stranka, u svim općinama, gradovima i županijama gdje su dosad bili na čelu članovi HDZ-a. Očekujemo da će to biti i ubuduće, HDZ nije dosad izgubio niti jednu općinu ili grad, izjavio je Medved u središnjici HDZ-a u Zagrebu.

GLEDAJTE EMISIJU UŽIVO IZ STUDIJA 24SATA

Dodao je da ga posebno raduju rezultati u Osijeku i Osječko-baranjskoj županiji, kao i u gradu Splitu odnosno ulazak HDZ-ovog Vice Mihanovića u drugi krug.

- A ni u Rijeci nije isključen ulazak kandidata HDZ-a u drugi krug kao ni u Zagrebu gdje vjerujemo da će Davor Filipović također ući u drug krug -  rekao je Medved.

U Zagrebu, ocijenio je, ne može se govoriti ni o kakvom porazu ili eventualnom teretu za predsjednika stranke.

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Davora Filipovića

- Davor Filipović je najbolji kandidat za gradonačelnika Zagreba i to je pokazao kroz kampanju, očekujemo da će ući u drugi krug i u tom prostoru dodatno predstaviti svoje sposobnosti -  kazao je  Medved.

Razlika između Filipovića i svih ostalih kandidata, smatra Medved, je što se u kampanji držao tema bitnih za Zagreb, a ne ideoloških tema.

Najčitaniji članci