Obavijesti

News

Komentari 20

Melania je obećala: Dolazim u Sloveniju čim nađem vremena

Melania je obećala: Dolazim u Sloveniju čim nađem vremena
1

Prva dama je nedavno boravila u Vatikanu. Na audijenciju kod Pape donijela je i krnicu, te ga zamolila da je blagoslovi. Kazala je da je Papa bio vrlo opušten

VIDEO

Američka prva dama Melania Trump obećala je da će posjetiti Sloveniju čim nađe vremena, a tijekom boravka u Vatikanu, gdje je nju i američkog predsjednika u audijenciju primio papa Franjo sastala se i sa slovenskim dužnosnicima, objavili su u petak slovenski mediji.

Slovenski veleposlanik u Vatikanu Tomaž Kunstelj i slovenski kardinal Franc Rode, prijatelj pape Franje, sastali su se u srijedu nakon audijencije Melanije i Trumpa kod pape s Melanijom u američkom veleposlanstvu u Vili Taverna, prenose slovenski  mediji.
Potvrdio je to u razgovoru za Radio Vatikan i kardinal Rode, nekadašnji ljubljanski nadbiskup.

"Sa susreta s papom Melania Trump ponijela je vrlo lijepe dojmove. Kazala je da je sveti otac bio vrlo opušten", kazao je kardinal Rode.

Vrlo je zanimljivo, kazao je Rode za Radio Vatikan, da je Melania na audijenciju sa sobom donijela i krnicu, te papu zamolila da je blagoslovi, kazao je Rode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Dakle, prva dama Amerike moli svetu krunicu. Iz toga se vidi da je ono najljepše što je ponijela iz Slovenije sačuvala i u Americi", kazao je kardinal Rode.

Ustvrdio je kako je američka prva dama slovenskih korijena potvrdila da je svjesna svojih obveza i da pokušava pomagati suprugu, ali da je i dalje "u prvom redu mama". Osim toga na Rodeovo pitanje potvrdila je da njen i Donaldov sin Barron govori i slovenski, te na tom jeziku komunicira s djedom Viktorom i bakom Amalijom koji su se prije više godina iz Sevnice preselili u New York.

Slovenski veleposlanik u Vatikanu Kunstelj potvrdio je u razgovoru za Slovensku televiziju susret sa Melanijom, dodavši kako ju je ponovo pozvao da posjeti staru domovinu, te da je obećala da će to učiniti kad nađe vremena, vjerojatno prilikom jedne buduće Trumpove svjetske turneje kad dođe u Europu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.