Obavijesti

Promo sadržaj

Melem - zaštita od sunaca za cijelu obitelj

Melem - zaštita od sunaca za cijelu obitelj
6

Nova Melem Sun kolekcija pruža jedinstvenu njegu ovog ljeta. Poznata Melem formula njeguje kožu od isušivanje, ali je štiti od sunca mineralnim faktorima bez nano čestica te potiče postizanje prirodne preplanulosti

Poznata, blagotvorna Melem formula obogaćena je mineralnim faktorima (bez nano četica), njegujućim uljima i biljnim ekstraktima kako bi ovog ljeta pružila koži cjeloviti tretman - besprijekornu zaštitu od sunca, potpunu hidrataciju i njegu. 

Nova Melem Sun kolekcija tako nudi mineralne kreme sa zaštitnim faktorom SPF30 i SPF50, balzam za zaštitu osjetljive kože usana sa SPF30, a za sve one koji žele poprimiti brončani ten, a pritom biti zaštićeni od sunca – Melem Protect & Boost «pekmez» za poticanje prirodne preplanulosti sa SPF30. Nakon cjelodnevnog boravka na suncu kožu je potrebno osvježiti, umiriti i pružiti joj intenzivnu njegu, za to je Melem Sun pripremio suho ulje bogatog sastava koje se trenutno upija u kožu s ugodnim učinkom hlađenja.

MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF50 pruža učinkovitu zaštitu od UVA i UVB sunčevih zraka i preporučuje se za intenzivnu njegu najosjetljivije, svijetle puti. Zahvaljujući bogatom, prirodnom kompleksu maslinovog, kokosovog, orahovog, avokadovog i ricinusovog ulja, te vitamina E, koža je zaštićena od isušivanja, meka i umirena. Ova krema se preporučuje i za zaštitu kože lica, kao i osjetljive dječje kože. (neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 149,90kn)

MELEM MINERALNA ZAŠTITNA KREMA SPF30 štiti kožu mineralnim filerima sa SPF30. Lagana, brzoupijajuća formula ne ostavlja bijele tragove na kože te je idealna je za zaštitu kože tijekom prvih dana boravka na suncu. Bogati prirodni kompleks hranjivih ulja s prirodnim faktorima, te vitaminom E osiguravaju zaštitu i od isušivanja, te njeguju i umiruju kožu. Ova krema se preporučuje i za zaštitu kože lica, kao i osjetljive dječje kože. (neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 129,90kn)

MELEM SUN PROTECT & TAN BOOST MELEM SPF30 štiti od UVA sunčevih zraka istovremeno potičući prirodno postizanje brončanog tena luksuznom, njegujućom kombinacijom prirodnih ulja kokosa, oraha, sjemenki maline, ricinusa i koštica marelice. Zahvaljujući umirujućem ekstraktu mrkve i snažnom antioksidansu vitaminu E, koža je zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja.  (neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 129,90kn)

MELEM LIP CARE SPF30 balzam za usne sa zaštitnim faktorom 30 namijenjen je intenzivnoj njezi i zaštiti usana od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Zahvaljujući karite maslacu i ricinusovom ulju, te vitaminima A i E, koža usana je zaštićena od isušivanja, nahranjena i njegovana. (neobavezujuća preporučena maloprodajna cijena je 26,90kn)

MELEM ULJE POSLIJE SUNČANJA S OSVJEŽAVAJUĆIM UČINKOM ima izuzetno njegujuće djelovanje, brzo se upija u kožu i ne ostavlja mastan trag. Koži pruža osvježavajući osjećaj. Zahvaljujući uljima kokosa, jojobe i badema, te ekstraktu nevena, obnavlja kožu, hrani je i čini mekom i gipkom. Lagani osjećaj hlađenja idealan je za njegu poslije sunčanja tijekom toplih, ljetnih dana. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu
PROMO

Arena SPOT, prva mobilna aplikacija shopping centra na hrvatskom tržištu

Arena Centar, omiljeniji shopping centar Zagrepčana i njihovih gostiju, lansirao je mobilnu aplikaciju pod nazivom Arena SPOT i time postao prvi shopping centar u Hrvatskoj koji je svojim kupcima ponudio program vjernosti
Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.