Obavijesti

News

Komentari 156

'Meni kažu da sam kao Trump, ali on je imao lovu za početak'

'Meni kažu da sam kao Trump, ali on je imao lovu za početak'
1

Bivši splitski gradonačelnik, kontroverzni poduzetnik Željko Kerum cijelu noć je pratio rezultate glasovanja u SAD-u pa nam je prokomentirao neočekivanu pobjedu Donalda Trumpa

VIDEO

Ma neki kažu da sam ja ka' i on, da smo slični, on u Americi, a ja tu, ali on je ima' lovu za početak, njemu je ćaća bija poduzetnik.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:18

A ja sam mora' sve sam stvoriti. Ali i on je par puta oskliza u poslu, ka' i ja, ali diga' se – komentirao nam Željko Kerum, poduzetnik i bivši gradonačelnik Splita koji ne skriva zadovoljstvo što je kontroverzni milijarder Donald Trump postao američki predsjednik. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Keruma i Trumpa povezuje činjenica stižu iz svijeta biznisa, da ni jedan nemaju političkog iskustva, ali i da obojica imaju lijepe i 24 godine mlađe supruge. 

No, iako Trump nije baždareni političar, Kerum za njega vjeruje da voditi dobru politiku. 

- Hilary Clinton je lijevo, a on je desno i zato mi je draži i bliži, svjetonazorski. A vidite, mediji su napisali da ona valja, a on ne valja. I sad ona valja, a on ne valja, samo zato jer se tako pisalo. On nije imao medija na svojoj strani, ni ankete nisu bile na njegovoj strani, pa je isto pobjedija. Hrvati bi trebali bit sretni da je Trump predsjednik jer nam je bliži, a trebaju poštivati i to što mu je žena Slovenka. I njegova kćer Ivanka tu dolazi, a Clintoni ne dolaze. Bill Clinton je došao držati predavanje u Crnu Goru, naplatio je ulaz i pozdravio Skopje, vidite da on nije ni zna' di je doša'. Samo je doša' skupit lovu – kaže Kerum koji je tijekom noći pratio rezultate glasovanje u Americi.

Na pitanje što misli o Trumpovoj najavljenoj politici prema ilegalnim imigrantima i o smanjivanju poreza za bogate Kerum misli da neće biti puno od toga. 

- Bez obzira što je govori pitanje je šta će on tu moći napravit'. Neće on moći tako upravljati. Nema on političkog iskustva. Vidite da se već u svom govoru nakon pobjede smirija, ne spominje više zatvor za Clintonove – zaključuje Kerum. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 156
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1