Obavijesti

News

Komentari 3

Mercedes naletio na Peugeot, teško je ozlijeđeno dvoje djece

Mercedes je kod Ivanje Reke naletio na Peugeot. Ozlijeđeno je šestero ljudi. U Zagrebu je vozač naletio na pješakinju i pobjegao. U Dubravi je ozlijeđen mladić

VIDEO

Muškarac (47) je u nedjelju oko 18 sati vozio Mercedes zagrebačkih registracijskih oznaka Slavonskom avenijom u smjeru istoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom sv. Ivana i Savskom ulicom, zbog neprilagođene brzine naletio je na Peugeot  zagrebačkih registracijskih oznaka, koji je vozio 40-godišnjak, a  koji je stajao ispred njega zbog crvenog svjetla na semaforu. 

- Od siline udarca Peugeot je odbačen u raskrižje dok se Mercedes nastavio kretati te je prednjim dijelom naletio na rubni kamen razdjelnika, a potom i na dvorišnu ogradu kbr. 105 Savske ulice gdje se i zaustavio - piše u izvješću policije. 

Teško su ozlijeđeni putnici iz Mercedesa, 41-godišnjakinja i dvoje djece, a liječnička pomoć im je pružena u KBC Zagreb. Lakše su ozlijeđeni vozač Peugeota i Mercedesa, kojima je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava te dijete iz Mercedesa kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb.    

Naletio na pješakinju i pobjegao

Zasad nepoznati vozač je u subotu naletio vozilom na raskrižju Savske ceste i Ulice grada Vukovara u Zagrebu na pješakinju koja je teško ozlijeđena. Nakon prometne nesreće vozač je pobjegao. Policija moli sve svjedoke – očevice nesreće da se jave na broj telefona 01/6530-870 ili na 192.

Vozio motocikl bez vozačke, naletio na psa, pao i teško se ozlijedio

Mladić (21) je u nedjelju oko 16 sati vozio motocikl zagrebačkih registracija u mjestu Dubrava kod Vrbovca i to prije stjecanja prava na upravljanje vozilom. Vozio se Zagrebačkom ulicom u smjeru juga, a kada je došao do raskrižja s Trpimirovom ulicom prednjim dijelom motocikla naletio je na psa koji je pretrčavao ulicu. Mladić je izgubio nadzor nad motociklom zbog neprilagođena brzine, sletio na bankinu i zelenu površinu i zaustavio se udarivši u stablo. Teško je ozlijeđen. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Dubrava.   


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca