News

Komentari 68

Mesić tuži Bulja: Ako pobijedi, novac od odštete će donirati...

Mesić tuži Bulja: Ako pobijedi, novac od odštete će donirati...

Mesićev jedini cilj je dočepati se državne kese. Poručujem Mesiću neka odštetu traži u Finskoj, ako tamo smije otputovati, rekao je jednom Miro Bulj, a nazvao ga je i elementarnom nepogodom

Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić podnio je u svibnju ove godine tužbu protiv Mostovca Mire Bulja, javlja Dnevnik.hr.

Tu je vijest potvrdio Mesićev odvjetnik Čedo Prodanović.

Mesić je tužio Bulja zbog povrede časti i ugleda. Mostov saborski zastupnik još je u veljači 2019. godine napisao na Facebooku da je Mesić 'elementarna nepogoda za Hrvatsku i klevetnik naše države'.

- Most mu je ukinuo ured da spriječimo Mesića da nastavi sa svojim klevetama, ali on se očito ne da. A sad bi za svoju klevetničku propagandu htio još novca od Hrvatske. Mesićev jedini cilj je dočepati se državne kese. Poručujem Mesiću neka odštetu traži u Finskoj, ako tamo smije otputovati - napisao je Bulj 27. veljače 2019. godine. 

Osim spornog Facebook statusa, u tužbi Mesić kao spornu navodi i izjavu Bulja u Dnevniku Nove TV kada je komentirao tužbu Stipe Mesića protiv Hrvatske. Tada je izgovorio slično što je i napisao na Facebooku:

- Stipe Mesić je elementarna nepogoda naše Hrvatske. Njemu je očito cilj doći do državne kese kao i do sada. Međutim, ja bih mu poručio da ode u Finsku tražiti odštetu, ako smije otići.

Prodanović kaže da Mesić traži novčanu naknadu u iznosu između 25 i 30.000 kuna te da će, ukoliko sud presudi u njegovu korist, cijeli iznos donirati u humanitarne svrhe.

Najčitaniji članci